Kisállat-tulajdonosok (kutya, macska, hörcsög...): ti foglalkoztok kedvencetek egészségével? Hogy álltak a kedvencek számára gyártott étrend-kiegészítőkkel?
Mennyire van keresletetek a kiegészítők iránt? Gondoljatok itt a vitaminokra, olajokra, kapszulákra stb...
Ha vásároltok ilyen termékeket, inkább neten vagy inkább személyes vásárlással szerzitek be ezeket? Van kereslet a személyes vásárlásra vagy csak inkább a webáruházak vonzók?
Milyen márkákat vásároltok?
Igen, foglalkozom a kutyám egészségével. Az étrend-kiegészítők kapcsán, amíg táppal etettem nem. Miért adnék? Magas minőségű tápot adtam neki, ami nyilván tartalmazott mindent, amit kell. Silány táp mellé táplálékkiegészítőt adni pedig nem túl bölcs, ugyanis drágábban jönne ki, mint egy normális táp. Csak állatorvosi javaslatra adtam volna.
Most, hogy barfozunk megveszem a megfelelő BARFos kiegészítőket. Lunderland és MyBulldogShop-os termékeket vásárlok csak.
Én netről rendelem őket.
Köszönöm a válastokat...
mondhatnám akár azt is, hogy piackut, de nekem is van háziszörnyem :))))
egy talált cica, akinek ugye biztosítani kell az egészségét, hosszútávon is
Hörcsögnek 2 immunerősítő van a magyar piacon, ami ér is valamit:
🐹 Vetri DMG
🐹 DM Guard
Ezek mindig vannak otthon nálam, mivel mindig több hörcsögöm van egyszerre. Természetesen külön-külön vannak, hiszen tudom, hogy tilos őket együtt tartani. Mindet a Hörcsögmentéstől fogadtam örökbe. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!