Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha van valami a...

Mit tehetnék ha van valami a kertemben?

Figyelt kérdés
Egy nagytestű állat végzett a baromfiudvarral aztán rámtámadt és de végül sikerült beérnem a házba és vicsorogva a kerítésen távozott olyan volt mint egy majom ember keverék majdnem két lábon járt és a helyiek is láttak már ilyet kb 10 éve ma este is eljön?
2008. dec. 1. 16:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Tegnap beszéltem vele telefonon és azt mondta, hogy eljön. :DDD
2008. dec. 5. 17:27
 22/29 anonim ***** válasza:
heh... bár nem tudom lehet vannak itt is mini nagylábúak... pl.: orangpendek hehe... úgy hívnák hogy hungary smallfoot:D poén... vagy egy szőrös chupacabra vagy mi? kész dili :D
2008. dec. 6. 21:51
 23/29 A kérdező kommentje:
volt róla egy kb 10 perces riport a fókuszban kedden és állítólag más országokban is látni véltek egy ilyen alakot de azóta sem láttam pedig a fókusz is kereste
2008. dec. 6. 22:05
 24/29 anonim ***** válasza:
Na akkor majd én megnézem a neten azt a fókuszt ( ha fentvan) aztán megmondom mi volt az :DDDD
2008. dec. 7. 02:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Afrikában élsz? Vagy a Himalája lejtőin? Yellowstoneban?
2008. dec. 8. 11:05
 26/29 anonim ***** válasza:
nem lehet h egy medvebocs v valami?
2008. dec. 16. 22:08
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez is az oktatás hibája... barátnőmnek egyszer mutattam egy sünit és sikítozni kezdett és elszaladt majd azt kérdezte, fuj mi ez mi ez? 16 éves...

Jobban tisztában lehetnétek az állatokkal.

Ja lehet csak vmi beöltözött "nemzetiségi" ment be lopni..

2008. dec. 17. 01:24
 28/29 anonim ***** válasza:
kár,hogy már elsütötték a kutyámajomot,pedig én is arra tippeltem:Dha hegyen laktok még a Yeti is lehet
2008. dec. 22. 21:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Elnézést kérek!Én voltam!Bocsánat nem teszek több ilyet de nagyon be voltam rugva és otthon baromfimentes volt a fagyó:DD
2009. febr. 3. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!