Hogyan állíthatnék csapdát a kertemben élő disznósünnek?
Előbb mond meg, hogy mi a terved vele.
Egyébként meg puszta logika..
de miért baj h vki rosszra gondol a kérdéseddel kapcs.?
én sem adnék tanácsot olyannak aki bántani akarná az állatot..és gondolom Te sem..
rakj ki sztem vmi kaját..nálunk pl macskakajára jön a süni..meg tejre..este.akkor kéne lesegetni:)
Igen rosszra gondoltam. És köszönöm az előzőnek, hogy "megvédett".
Így már más a helyzet.
Kicsit macerás, hogy megfogd. A kutyát el kellene valahova paterolni a sün mászkálási terepéről éjszakára.
Én úgy tenném, hogy ásnák egy 1x1-es kockát a területen, kb. 30 centis elég. A lényeg, hogy ha abba bemegy, ne tudjon kimenni. lehetne kibélelni valami fóliával, hogy csúszós legyen, és visszafele már ne tudjon jönni. A gödörbe kajával rovarokkal be tudod csalogatni.. a tejre is rámegy, ha teszel ki neki edénybe..
Ennél jobbat nem tudok.
A másik módja, hogy éjszaka kiülsz, és ha hallod, hogy mocorog valahol, akkor megpróbálsz neki csapdát állítani. Nehéz megfogni, mert ha kell, olyan tempóba tud futni, hogy csak na.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!