Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnék csapdát a...

Hogyan állíthatnék csapdát a kertemben élő disznósünnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
de miért akarsz??
2011. júl. 14. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Eszedbe ne jusson bántani a sünit!
2011. júl. 14. 17:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Bocsi de ez egyik sem válasz a kérdésemre.
2011. júl. 14. 18:07
 4/15 Makikaa válasza:
70%

Előbb mond meg, hogy mi a terved vele.

Egyébként meg puszta logika..

2011. júl. 14. 18:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de azt hiszem hogy az oldal szabályai közül a legértelemszerűbb, hogy a kérdésre válaszolunk és nem szabunk feltételeket. Amennyiben nem tudod a választ, nem akarsz válaszolni, vagy csak kötekedni szeretnél inkább ne írj semmit. Bár semmi közöd hozzá, de elárulom, hogy azért akarom megfogni, mert nem találja a kivezető utat, és attól tartok, hogy a kutya hamarabb fogja meg és valószínűleg meg is fojtja.
2011. júl. 14. 18:17
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

de miért baj h vki rosszra gondol a kérdéseddel kapcs.?

én sem adnék tanácsot olyannak aki bántani akarná az állatot..és gondolom Te sem..

rakj ki sztem vmi kaját..nálunk pl macskakajára jön a süni..meg tejre..este.akkor kéne lesegetni:)

2011. júl. 14. 18:21
 7/15 Makikaa válasza:
90%

Igen rosszra gondoltam. És köszönöm az előzőnek, hogy "megvédett".

Így már más a helyzet.

Kicsit macerás, hogy megfogd. A kutyát el kellene valahova paterolni a sün mászkálási terepéről éjszakára.

Én úgy tenném, hogy ásnák egy 1x1-es kockát a területen, kb. 30 centis elég. A lényeg, hogy ha abba bemegy, ne tudjon kimenni. lehetne kibélelni valami fóliával, hogy csúszós legyen, és visszafele már ne tudjon jönni. A gödörbe kajával rovarokkal be tudod csalogatni.. a tejre is rámegy, ha teszel ki neki edénybe..

Ennél jobbat nem tudok.

A másik módja, hogy éjszaka kiülsz, és ha hallod, hogy mocorog valahol, akkor megpróbálsz neki csapdát állítani. Nehéz megfogni, mert ha kell, olyan tempóba tud futni, hogy csak na.. :D

2011. júl. 14. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
jesszuss! Tejet nehogy adj neki!! Tejérzékenyek és belehalhatnak... Egyébként a cicakajáért télleg odavannak, az enyém sötétedés után miutáns semmi zaj nincs rögtön előjön és eszik, gondolom akkor nála is működni fog.
2011. júl. 14. 19:24
 9/15 Makikaa válasza:
0%
Nem egy tehénfejésnyi tejre gondoltam....... -.-''' Ne fárassz már.. Egyébként meg egyik állatnak sem jó a tej semmilyen formában, bolti formában meg még úgysem.. Nem fog belehalni. Egy kevésről van szó, 1-2 centi.. A szagát megérzik, ezért kell. De lehet helyettesíteni jó aromás kutyatáppal, macskatáppal.. :D
2011. júl. 14. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
ha te allergiás vagy, nyilván te is beteg leszel az adott ételtől, akármi is az. Lehet enyhébb de nem egy ember halt meg ilyenben.-.-" lehet hűházni de ezvan.
2011. júl. 14. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!