Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Így kell meghalniuk? Mit...

Így kell meghalniuk? Mit tehetnék még értük?

Figyelt kérdés
Született 9 kiskutyánk. Ebből egyet elvittek, kettőnek meg már van gazdája, viszont a többit anyukám SINTÉRREL akarja elvitetni, ami ugye tudjuk mit jelent...(halál) Mit tehetnék értük? Adtam fel hirdetést, meg minden, de egyszerűen nem reagálnak, ennyire nem kell az embereknek kutya? Már éjszaka nem tudtam aludni, mert féltem, hogy mire felkelek, már nem lesznek itt. Borsod megyei vagyok, ennyire nem kellenek itt a kutyusok? Vigyem ki őket a piacra? Mit tegyek?
2011. szept. 26. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az előtt kellett volna gondolkozni, hogy a kutyátok megellett.

Tudod Te hogy ma Magyarországon hány kutya van, aki menhelyeken és az utcán kallódik?

"Hála" Neked, és a hozzád hasonlóknak azoknak a szerencsétleneknek így kell meghalniuk.

2011. szept. 26. 13:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem akartam, hogy megöljék őket? Akár vízbe is fojthatták volna őket. Nekem csak el kellett volna takarnom a szemem? Nem hiszem el, hogy egész Borsod megyében nincs 7 ember, akinek kéne kutya, és inkább elmegy mellettük, sőt, nézi, ahogy meghalnak. Te végig tudnád nézni, ahogy elpusztulnak a kölyökkutyák? Olyan, mintha csecsemőket irtanának! És én soha nem raknám ki az utcára őket. Arról nem én tehetek, hogy van néhány idióta, aki inkább kidobja őket az autópálya szélén, vagy beadja őket menhelyre!
2011. szept. 26. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtátok, hogy nem lesz mindegyiknek gazdája miért nem ivartalanítottátok az anya kutyát??????????? Vitessétek el őket menhelyre ott hátha befogadják őket!
2011. szept. 26. 13:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Néztem Miskolcon állatmenhelyet, de nem fogadnák be őket, mert nincs hely. Még talán Budapestre tudnánk őket eljuttatni.
2011. szept. 26. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, ennyire nem kell kutya az embereknek. Nem csak ott, máshol se. Mérhetetlenül sok kóbor kutya van az országban, sokkal több, mint amennyi gazdi lenne. Az összes menhely fullon van, a gyepiken tucatszám altatják a kutyákat, egyszerűen nincs ennyi befogadó gazda. Ezért is nem szabad hagyni szaporodni a kutyátokat, látod, hogy nem tudjátok őket gazdához adni.

Hirdesd a kicsiket minél több helyen, vedd fel a kapcsolatot a környékbeli állatvédő szervezetekkel, hátha tudnak segíteni. És próbáld meg rábeszélni a szüleidet, hogy ivartalaníttassátok a kutyátok.

2011. szept. 26. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Pesten is 2x annyi kutya van a menhelyeken, mint amennyinek lennie kellene, nem fogják tudni befogadni őket.
2011. szept. 26. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, nem azt mondtam, hogy nézd végig, ahogy a szüleid kinyírják a kutyákat.

Azt mondtam, hogyha ivartalanítani kellett volna, és nem utólag pánikolni, amiért senkinek nem kellenek keverék kutyák.

2011. szept. 26. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
hívd fel az egri menhelyeket, sok önkéntesük van, aki ideig.óráig, be tud fogadni kiskutyákat. De ami a legfontosabb ivartalaníttasd az anya kutyát.
2011. szept. 27. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is borsodi vagyok és tényleg nagyon sok itt a kutya..Akár Hernádvécsén régi falumnál akár Mályiban mostaniban..

De hidd el ha síntértelepre kerülnek és elaltatják őket semmit nem fognak érezni!Így jobb lesz nekik is..

Isten nem itt szánt nekik életet.. :(

Egyébként véletlenül ez nem a te hirdetésed?

[link]

2011. szept. 27. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer így alakult, akkor szépen irkálj hirdetőcédulákat, vidd el állateledelboltokba, állatorvosi rendelőkbe, kérdezd meg, kiragaszthatod-e azokat. Általában szoktak jelentkezni. Ja és ha van jelentkező, akkor ne hazudj a fajtájukat illetően.
2011. nov. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!