Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállat való nekem...

Milyen háziállat való nekem ha nem szeretnék szart takarítani vagy szőrt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 09:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan minek állat ha így Állsz hozza ? Tényleg nagyon remelem én is amúgy hogy nem lesz gyereked se mert egy ilyen embernek nem való
2020. dec. 4. 10:21
 22/43 anonim ***** válasza:
94%

De tényleg, minek kell neked állat, ha lusta vagy vele foglalkozni?

Az akváriumot ne ajánlgassátok már neki.. Azzal ugyanúgy van elég gond, hogy szép és tiszta legyen.

Meg mi az, hogy max heti 1 takarítás? Jesszus.

Vegyél plüsst.

2020. dec. 4. 10:26
 23/43 anonim válasza:
93%
Ilyen hozzáállással inkább ne legyen háziállatod.
2020. dec. 4. 10:27
 24/43 anonim ***** válasza:
32%
Mondjuk a Csikló az jó ötlet lenne, igen. 😁
2020. dec. 4. 10:27
 25/43 anonim ***** válasza:
95%

24#

Úgy sem találná meg

2020. dec. 4. 10:29
 26/43 anonim ***** válasza:
94%

Mit erőlteted?

Állat kell, de ami vele jár az nem.

Éretlen vagy hozzá.

Egy élőlény sem való neked.

Szerintem vegyél egy távcsövet és nézd az állatokat jó messziről.

2020. dec. 4. 10:30
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Fakutya
2020. dec. 4. 10:35
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Az akváriumot tényleg ne ajánlgassátok neki. Nekünk van kettő és tényleg van azzal is feladat. Gyanítom, gyorsan megbuggyanna nála a történet.

Macskád vagy kutyád se, de gyereked meg végképp ne legyen.

Én is feltenném a kérdést, amire valószínűleg te sem tudod a választ: ha nem szeretnél foglalkozni egy állattal, gondoskodni róla, akkor mégis miért merült fel a gondolat benned, hogy tarts bármit is?

2020. dec. 4. 10:35
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom csak addig terjedne ki a figyelme hogy simogatja mer' cuki. Meg lehet mutogatni Instagramon. Gondoskodni róla és felelősséget vállalni nem akar érte.
2020. dec. 4. 10:42
 30/43 anonim ***** válasza:
53%
Azért erős kijelentés, hogy ne legyen gyereke. Esetleg MÉG ne legyen. Amúgy nincs azzal semmi baj, ha nem akarsz takarítani az állat után, vagy a szőrt porszívózgatni, hiszen nem mindenki szereti az állatokat. Az én nagyszüleim sem például. Azzal van a gond, ha mindezek ellenére is erőlteted a dolgot és mindenáron akarsz egy állatot. Hidd el, se neked, se az állatnak nem lesz jó ilyen hozzáállással. Minden állattal sok gond van, ha helyesen akarod tartani. A kígyóval is. Tudom, mert sokáig volt az unokatestvéremnek egy sivatagi siklója. Az akváriummal is van gond bőven, hidd el. Inkább járj el egy menhelyre sétáltatni, vagy simogatni az állatokat, de te magad ne tarts.
2020. dec. 4. 10:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!