Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállat való nekem...

Milyen háziállat való nekem ha nem szeretnék szart takarítani vagy szőrt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 09:25
1 2 3 4 5
 31/43 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Kicsit pontosíthatnád ,hogy mit szeretnél mert ennyi alapján én sem ajánlok semmit. Rengeteg állat van ami nem szőrözik de olyan nincs ami ne ürítene. Illetve naponta mennyi időt tudnál vele foglalkozni? Mekkora helyet tudnál biztosítani? Olyan kell amivel lehet “interakcióba lépni” vagy inkább olyan ami ezt nem igényli s elvan a helyén? Mire kell/ mit szeretnél vele? Stb-stb, lehetne még sorolni.
2020. dec. 4. 10:45
 32/43 A kérdező kommentje:

Én nézni szeretem az állatokat(tehát nem fogdosni vagy simogatni),leginkább az tetszene ha lehetö legoptimálasabb körülményeket tudnék biztosítani egy állatnak és úgy megfigyelhetném mintha csak természetes környezetében lenne.

Nem írtam hogy nem foglalkoznék vele csak ne az legyen hogy annyira igényes hogy napi több órát kelljen foglalkozni az állattal.

2020. dec. 4. 10:47
 33/43 anonim ***** válasza:
92%
Akkor járj állatkertbe, ott nézegetheted őket. De élő állatot magadhoz ne vegyél..
2020. dec. 4. 10:50
 34/43 anonim válasza:
92%
#32 Erre való az állatkert...
2020. dec. 4. 10:51
 35/43 anonim ***** válasza:
91%
Akkor az állatkertet ajánlom, ha nézni szereted őket.
2020. dec. 4. 10:52
 36/43 anonim ***** válasza:
90%
30# szerintem nem erős ! Egy gyerek milliószor nagyobb gond mint egy állat :) nem kell mindenkinek gyereket vállalnia :)
2020. dec. 4. 11:02
 37/43 anonim ***** válasza:
18%
Tarts madárpókot.
2020. dec. 4. 11:07
 38/43 Hovarju ***** válasza:
91%
Ha csak nézni szeretnéd, én is az állatkertet ajánlom.
2020. dec. 4. 12:43
 39/43 anonim ***** válasza:
89%
Animal Planet. Egész nap nézheted.
2020. dec. 4. 13:50
 40/43 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, a fenti válaszaid alapján azt mondanám, hogy valami ízeltlábú már megfelelne neked. Pl. az indololatlanul lepontozott madárpókból is van kezdőbarát faj, aminek nem veszélyes a mérge egy egészséges emberre.

Én személy szerint hangyákat tartok külön erre a célra való formikáriumban. A hangya egy érdekes, tiszta és leleményes állat, viszonylag olcsón és könnyen tartható (egész pontosan bőven akad kezdőbarát faj is). Azt viszont javaslom, hogy ha érdekel a téma (privátban is rám írhatsz a témában), akkor ne zselés hanhyafarmot válassz, mert az gyerekszintű bohóckodás. Az igazi hangyatartás királynővel kezdődik. 🙃

2020. dec. 4. 13:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!