Állatorvos szeretnék lenni de rossz vagyok kémiából?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az állatokat, ezért mindenképpen állatokkal szeretnék foglalkozni. Tudtom szerint az állatorvos az amiből jól meg lehet élni, ezért inkább arra hajazok. Viszont borzasztó rossz vagyok kémiából, nincsenek jó jegyeim pedig tanulok rá.. attól félek hogy ez így nem fog összejönni :( év eleje van de máris rossz jegyeim vannak belőle...Így nem lehet belőlem állatorvos?2020. szept. 24. 21:35
11/12 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy nem szeretem, valószínűleg azért mert nincsenek belőle jó jegyeim és sikerélményem. Lehet hogy ha jó jegyeim lennének akkor szeretném. Tényleg állatokkal szeretnék foglalkozni ebben biztos vagyok. Vannak e olyan szakmák amik állatokkal foglalkoznak és jól meg lehet belőle élni?
2020. szept. 25. 13:40
12/12 anonim válasza:
Ha tenyleg allatorvos szeretnel lenni, el ne tantoritson egy komment se🙂
Egy magantanar viszont valoban jo otlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!