Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek vadász? 17F

Hogyan lehetek vadász? 17F

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, mindíg is érdekelt a vadászat, és most már jó lenne elkezdeni ebbe az irányba menni. Mindenképpen az íjas vadászat érdekel (csigás íjjal), szerintem sokkal izgalmasabb, közelebb kell menni az állathoz stb. Illetve olcsóbb is, és engedély sem kell fegyverre. Hány éves kortól szerezhetek íjász vizsgát? Illetve hová kell mennem, ha ezt el akarom kezdeni, milyen tanfolyamok vannak, mennyi idő az egész, milyen feltételek vannak stb. Kb. így minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Tudnátok segíteni?
2020. júl. 26. 03:41
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Meg mondtam már 1000x, hogy nem az ölés miatt akarok vadászni, hanem úgy az egész miatt. Ha ölni akarnék, akkor puskával akarnék vadászni, de ezt is már csomószór leírtam.
2020. júl. 27. 07:30
 32/35 anonim ***** válasza:

Ha az egész érdekel, minden tudással együtt és komolyan bele szeretnél fogni, akkor írta már valaki a vadgazda mérnök szakot. 3+fél év alapképzés, terepi gyakorlattal mindennel együtt. Nem csak vadászat van benne, hanem minden ami vadgazdálkodással kapcsolatos.

A sima vadászvizsgás tananyag amit felnőttképzésben oktatnak az az egyetemen például csak egy fél éves anyag, nagyon a felszínt adja csak.

2020. júl. 27. 10:45
 33/35 anonim ***** válasza:
Hú barátom jól belefutottál. Nem érdemes vadászat témával itt előhozakodni, mindig, MINDIG!! csak ilyen kötekedéssel fogsz találkozni. Menj el vadászvizsgára felkészítő tanfolyamra, és ott kérdezz! Idióta válaszokkal, vagy mikkel amit itt kapsz úgyse mész semmire.
2020. júl. 27. 12:59
 34/35 A kérdező kommentje:
Igen, erre már kezdtem rájönni :D Köszi :)
2020. júl. 27. 13:08
 35/35 anonim ***** válasza:
A vadgazdálkodás is érdekel vagy csak lelőni az állatot? Mert ha ha az elsőre igen a válaszod, akkor érdemes vadásztanfolyamra menned, de ha a másodikra, akkor semmiképpen sem.
2021. máj. 10. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!