Hogyan lehetek vadász? 17F
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, mindíg is érdekelt a vadászat, és most már jó lenne elkezdeni ebbe az irányba menni. Mindenképpen az íjas vadászat érdekel (csigás íjjal), szerintem sokkal izgalmasabb, közelebb kell menni az állathoz stb. Illetve olcsóbb is, és engedély sem kell fegyverre. Hány éves kortól szerezhetek íjász vizsgát? Illetve hová kell mennem, ha ezt el akarom kezdeni, milyen tanfolyamok vannak, mennyi idő az egész, milyen feltételek vannak stb. Kb. így minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Tudnátok segíteni?2020. júl. 26. 03:41
21/35 anonim válasza:
Fölösleges, indokolni, úgyse hallgatsz senkire mert degenerált az agyad!
22/35 A kérdező kommentje:
Te egy igen buta ember lehetsz. Nem velem van a baj, hanem hogy vadászni akarok. Ha visszanéztek vadászos kérdéseket az oldalon, egy olyan sincs, amibe ne kötöttek volna bele valahogy.
2020. júl. 27. 01:41
23/35 anonim válasza:
Miért is lennék "igen buta"? Mert te nem vagy alkalmas vadásznak? Vagy mert látom hogy annyira önérzetes IQ betyár vagy, hogy nem éri meg megindokolni miért nem vagy alkalmas vadásznak? Vagy mert leesett a válaszaidból hogy kár veled vitatkozni mert degenerált vagy?
Nem a ténnyel van baj hogy vadászni akarsz, hanem hogy nem vagy rá alkalmas az itt megejtett válaszaid alapján és PONT. Minek koptassam tovább a billentyűzetem indoklással, úgyis annyira degenerált vagy hogy fel se fognád! És persze hogy beletudnak kötni, általában olyanok kérdeznek itt akik teljesen alkalmatlanok rá, tisztelet a kivételnek, bár te nem vagy kivétel sajnos!
24/35 A kérdező kommentje:
Már az elején is megkaptam, hogy nem vagyok alkalmas, mikor még semmit nem is írtam. A többi meg már csak rá lett húzva valamire, hogy hitelesebbnek tűnjön.
2020. júl. 27. 02:30
25/35 A kérdező kommentje:
De akkor írd már le, hogy milyen az az ember, aki alkalmas vadásznak, viszont még 0 tapasztalata meg semmi tudása nincs a témával kapcsolatban.
2020. júl. 27. 02:33
26/35 anonim válasza:
Fölösleges, nem pazarlok egy magadfajtára több időt, na pápá!
27/35 A kérdező kommentje:
Teljesen hiteles vagy. :D Találkoztam már több ilyen emberrel az oldalon, a mondanivalója mögött semmi nem volt, csak kötekedni akartak. Nyilván nem gyakorikérdések harcosok véleménye alapján fogom eldönteni, hogy vadászni fogok-e vagy nem, a kérdés sem erről szólt.
2020. júl. 27. 04:10
28/35 anonim válasza:
Hitelesebb mint te! :-) Jé hát több ember is megmondta hogy kretén vagy? Nagyon helyes!Talán egyszer eljut a tudatodig! Mondjuk remélem első utad alkalmával találkozol egy jó erőben lévő vadkannal és az majd rendbe teszi az egódat!
29/35 A kérdező kommentje:
De légyszíves, mondjad már el, hosszan kifejtve, megindokolva, hogy szerinted miért nem kéne vadásznom. Ahelyett, hogy dobálózol a szavakkal, hogy alkalmatlan vagyok. Fejtsd ki kérlek az okát, illetve, hogy milyen hátránya származhatna abból valakinek, ha én vadásznék.
2020. júl. 27. 04:45
30/35 anonim válasza:
A vadászat a vad TISZTELETÉVEL, gondozásával kezdődik, nem pedig azzal hogy rögtön le akarod lőni. Sajnos itthon sokan csak az utóbbit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!