Hogyan lehetek vadász? 17F
Ha tényleg nem bírod felfogni vagy kitalálni magadtól hogy mi a különbség a nyíl, és a golyó között, akkor tényleg jobb ha nem mész vadásznak.
De csak hogy írjak egy példát is... Tételezzük fel elmész vadászni, meglősz egy őzet egy nyíllal, szíve környékére lősz teszem azt verőeret találsz, olyan 15 perc alatt vérzik el,mivel a nyíl elzárja a vér útját közben menekül, és borzasztóan fáj neki, kb 90% hogy az első 5-10 percben még csak nem is kerül sokkos állapotba.
És most tételezzük fel eltalálsz egy őzet hozzávaló lőszerrel,ugyan arra a területre ahova a nyilat lőtted, eret talál, elkezd vérezni kb 3 perc alatt vérzik el, közben kb 1 percet szenved, utána a sokkos állapotba kerül, alig alig menekül inkább 2-3 lépés alatt lerogy.
Megjegyezném sokkos állapotban már se állat se ember nem érez semmit.
Na most már világos miért gáz az ha nyíllal vadászol?
Hogy hogyan lehetsz vadász? Veszel engedélyt és annyi.
Nem nem így születik az ember, de utána tudsz olvasni,illetve logikus hogy a nyíl sokkal hosszabb szenvedést okoz, 17-évesen meg bőven kéne annyi eszednek lenni, sőt 12-13 évesen is. Be lesz tiltva csak idő kérdése max 2-3 év, pl néhány éve még lehetett élőhallal/békával csalizni ma már nem.
Ember te yutube videókra alapozol? Jó isten, komolyan félek nehogy a közelemben lakj... Ahhoz hogy éppen lekapjanak 1-1 olyan lövést hogy gyorsan lerogy a jószág kb 20-30-at le kell lőni, vagy ha elsőre megvan akkor is tiszta vakszerencse....
Én nem ítélek el senkit aki vadászni akar, én is vadászok/horgászok, én azt ítélem el aki hót tudatlan, mindenáron ölni akar, de arra már lusta hogy utánaolvasson...
Pont egy ilyen tudatlan lőtt majdnem agyon mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!