Örültök, hogy betiltották a bikaviadalt Katalóniában?
Figyelt kérdés
Ill. mi a véleményetek róla? A munkanélküli torreádorokat esetleg jobban sajnáljátok?2010. júl. 28. 19:30
1/7 anonim válasza:
Állatkínzót nem sajnálok. Rá kell jönniök hogy ez ostoba és felesleges állatkínzás. Ez spanyol népi butaság. Azt nem tudom még hogy milyen ostoba emberek akik ilyennel szórakoznak.
2/7 anonim válasza:
Én mindig is sajnáltam a bikákat, de náluk ez a hagyomány. A torreádor, mint foglalkozás számukra művészet. Szóval örülök, hogy szegény bikákat nem kínozzák tovább, de mint hagyomány, az eltűnését is sajnálom.
De amúgy jól tették:)
3/7 anonim válasza:
Örülök! Az én világomba nem fér bele ez a kultúra.
4/7 llolyd válasza:
nem. sztem jo buli lehet, és hülyeség egy ilyen kultuszt tiltani.
5/7 anonim válasza:
Örülök neki. Hagyomány, vagy sem, állatkínzás. Nem lehet valami jó csak azért, mert hagyomány. A történelem során azért rengeteg dolog volt, ami hagyomány volt valaha, de jó, hogy ma már nincs. Nem szabad foggal-körömmel ragaszkodni egy hagyományhoz, ha tudjuk, hogy rossz. És az állatkínzás ma már minden normális országban bűncselekmény.
6/7 anonim válasza:
IGEN! Nagyon, láttátok a DunaTv híradójában mutatták a hírrel kapcsolatban ahogy egy méteres kardot döfnek tövig a hátába , kiszenved ott premier plánba, vette a kamera, meg nézték a nézők, majd a tetemet 3 csengettyűs csacsi húzta ki.
Bikaviadalozzanak, de ne ezzel a tüskés módszerrel hanem amikor csak rohangálnak előle, ne szurkáják össze, ez barbár dolog és rettenetes kínokat él át szerencsétlen. Már a vágóhídon is humánusabban ölik meg őket mint ott egy karddal.
7/7 A kérdező kommentje:
A futtatást még rosszabbnak tartom, mint a viadalt... Az állatoknak ugyanolyan rossz egymást, és még az embereket is halálra tapossák. Persze a hírek csak az eltaposott embereket említik...
2010. júl. 28. 23:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!