Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nem tudom feldolgozni azt, ha...

Nem tudom feldolgozni azt, ha kínoznak egy állatot! Mit tegyek, hogy túllépjek ezen?

Figyelt kérdés
Nap mint nap őrlöm magam az ilyen beteg emberek miatt. Kezdem gyűlölni az emberiséget, egyre betegebb a társadalom. Rosszul leszek és ugyan azt csinálnám én is azokkal az emberekkel akik valaha kínoztak vagy megöltek egy állatot. Lehet ez ellen tenni valamit? Ha igen, akkor én mit tehetnék?
2010. júl. 19. 08:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, és még csak annyi: ugyan azt megtenném én is az állatkínzókkal, amit ők tesznek az állatokkal, de én nem teszem mert van gerincem.
2010. júl. 19. 10:18
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Megint egy elkötelezett "állatvédő", aki csak a szemet szemért elvet követi. Úgy szeretem mikor valakinek jár a szája, hogy mit tenne az állatkínzókkal, csak épp az állat felett siklik el. Érdekes az ilyen emberektől sose hallom, hogy igen, és akkor hazavittem a kutyát/macskát gyógyíttattam, aztán felelősen ivartalanítva gazdához adtam és nyomon követtem a további sorsát is. Ez nem lényeges, ugye? Csak a "bosszú". De akkor legalább ehhez ne lenne hang a legtöbb ember. De megtenni mégse merik amiket mondanak, leírnak gerincességre hivatkozva. Csak gratulálni tudok ehhez a fene nagy állatvédelemhez. Persze az ivartalanítást ellenezzük, az állatot úgy tartjuk, hogy megmérgezhessék, elszökhessen. Felelős gazdánál ilyen nem történik, mert az állat vagy a házban van bent vagy biztonságos kerítés van, ahonnan nem járhat ki.

Azzal, hogy sokan fröcsögnek, hogy mit tennének az állatkínzókkal semmi nem változik.

2010. júl. 19. 11:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy már több cicát fogadtam be, és egy kutyust is. Sajnos többet nem tudok, mert albérletben lakom és ez nem csak az én döntésem, hanem a tulajdonosé is. Ja, és ha értenél az állatokhoz, akkor tudnád, hogy egy macskát nem állít meg semmilyen kerítés. A megmérgezett cicám, még otthon volt, vidéken. Ott minden más. De azért marha jó érzés, hogy azért ítéltek el, mert szeretem az állatokat. Nézzetek magatokba. Nem kioktatást kértem, hanem arra lettem volna kíváncsi, hogy hogyan segíthetem még az állatokat.
2010. júl. 19. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
18%

A fenét nem állít meg semmiylen kerítés egy macskát, csak költeni kell rá, és macskabiztossá tenni. Vagy bent tartani a házban. Érdekes nekem még egy állatomat sem mérgezték meg. lehet, hogy mert felelősen tartom?

Lehet utálni engem, de rohadt unalmasak már ezek a "sírások". Ha az ember akar tud segíteni, persze nem minden állaton. De egyszerűbb mindig siránkozni és fröcsögni, aztán átlépni a kóbor, elveszett állat felett, mondván nekem már van otthon. Nekem is van egy pár, mégsem hagyom az utcán, akibe bele botlok, költök a kóborokra, kijárok menhelyre stb. És nem arról szól nekem az állatszeretet, hogy megtárgyalom a többi idiótával, hogy mit csinálnék az állatkínzókkal, hanem inkább ugrok és az állatért megyek.

2010. júl. 20. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én teljes mértékben a kérdező mellett állok! És megdöbbent, hogy a válaszolók többsége mennyire félreértelmezi és elferdíti a dolgokat! Először is arra a vádra válaszolok, hogy a kutya emberként van kezelve. Hát nincs, csupán érző lény ő is, ellentétben egy-két válaszolóval. Továbbá az ivartalanítást egy lapon említeni az állatkínzással ostobaság. Az ivartalínást én támogatom mert így is tele vannak az utcák kóbor kutyákkal, amiknek a legtöbbje kirakott állat, ami szintén állatkínzás. Ja és állatorvos végzi el az ivartalínást, miközben az állat altatásban van, vagyis nem fáj neki, ugy tűnik ezt sokan nem tudják. És hogy nem jó a szemet szemért elv? Tényleg nem, de a kérdező biztos hogy nem is komolyan gondolja, csupán a düh beszél belőle. Viszont az is biztos, hogy megérdemelnék az állatkínzók(belölem is a düh beszél), mivel ugysem vár rájuk semmilyen büntetés. Persze van állatvédelmi törvény, de betartatva nincs. Hogyis lenne mikor még sok embereket szolgáló törvény sincs betartatva. Az pedig, hogy a kérdező siránkozik, ahelyett hogy az állatokkal foglalkozna, nem igaz. Maga is irta, hogy már több örökbefogadott állata van, de többet nem tud tartani, akkor miről is beszélnek, akik ezzel vádolják? Utolsó válaszolónak pedig abban igaza van, hogy van macskabiztos kerítés: 5 méter magas elektromos kerítés, na talán az megállítja, de más nem. De szerintem még macskája sincs a kedves válaszolónak, csak beszél a levegőbe. És hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak: én ugy vagyok vele, hogy csak vadállatokat ne kínozzanak(szerencsére ez ritkább), mert azokból egyre kevesebb van és azokat nem lehet pótolni, viszont kutyából és macskából rengeteg van a világon. Persze sajnálom azokat az állatokat is ,de ha fennakadnék minden egyes eseten, mikor kutyá, macskát kínoznak, akkor egész nap csak sajnálnám szegény állatokat. Próbálj meg te is a vadállatokért tenni, mert azok értékesebbek a természet szempontjából.
2010. júl. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!