Nem tudom feldolgozni azt, ha kínoznak egy állatot! Mit tegyek, hogy túllépjek ezen?
Megint egy elkötelezett "állatvédő", aki csak a szemet szemért elvet követi. Úgy szeretem mikor valakinek jár a szája, hogy mit tenne az állatkínzókkal, csak épp az állat felett siklik el. Érdekes az ilyen emberektől sose hallom, hogy igen, és akkor hazavittem a kutyát/macskát gyógyíttattam, aztán felelősen ivartalanítva gazdához adtam és nyomon követtem a további sorsát is. Ez nem lényeges, ugye? Csak a "bosszú". De akkor legalább ehhez ne lenne hang a legtöbb ember. De megtenni mégse merik amiket mondanak, leírnak gerincességre hivatkozva. Csak gratulálni tudok ehhez a fene nagy állatvédelemhez. Persze az ivartalanítást ellenezzük, az állatot úgy tartjuk, hogy megmérgezhessék, elszökhessen. Felelős gazdánál ilyen nem történik, mert az állat vagy a házban van bent vagy biztonságos kerítés van, ahonnan nem járhat ki.
Azzal, hogy sokan fröcsögnek, hogy mit tennének az állatkínzókkal semmi nem változik.
A fenét nem állít meg semmiylen kerítés egy macskát, csak költeni kell rá, és macskabiztossá tenni. Vagy bent tartani a házban. Érdekes nekem még egy állatomat sem mérgezték meg. lehet, hogy mert felelősen tartom?
Lehet utálni engem, de rohadt unalmasak már ezek a "sírások". Ha az ember akar tud segíteni, persze nem minden állaton. De egyszerűbb mindig siránkozni és fröcsögni, aztán átlépni a kóbor, elveszett állat felett, mondván nekem már van otthon. Nekem is van egy pár, mégsem hagyom az utcán, akibe bele botlok, költök a kóborokra, kijárok menhelyre stb. És nem arról szól nekem az állatszeretet, hogy megtárgyalom a többi idiótával, hogy mit csinálnék az állatkínzókkal, hanem inkább ugrok és az állatért megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!