Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nem tudom feldolgozni azt, ha...

Nem tudom feldolgozni azt, ha kínoznak egy állatot! Mit tegyek, hogy túllépjek ezen?

Figyelt kérdés
Nap mint nap őrlöm magam az ilyen beteg emberek miatt. Kezdem gyűlölni az emberiséget, egyre betegebb a társadalom. Rosszul leszek és ugyan azt csinálnám én is azokkal az emberekkel akik valaha kínoztak vagy megöltek egy állatot. Lehet ez ellen tenni valamit? Ha igen, akkor én mit tehetnék?
2010. júl. 19. 08:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ne nézz TV-t ne menj el menhelyekre, ne menj el állatorvosnak, állatvédőnek. Költözz el egy kis eldugott erdőbe, ott nem találkozol majd ilyen emberekkel, ha igen, lelövöd őket, és elásod őket ott, senki nem találja majd meg őket!

Az emberek már csak ilyenek, nem tudom miért, de ilyenek lettek némely emberek. Ha tudnám, miért kellett az embereknek ilyennek születniük...

2010. júl. 19. 08:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Sajnos semmi olyat amivel ennek vége lehetne. :S

Ha esetleg látsz vkit, h kínozza az állatot hívni a rendőrséget. Esetleg még annyit utólag, h a menhelyről olyan állatot elhozni aki túl élt egy ilyet, és megérdemli, h szeretetteljes családban nőjön fel.

2010. júl. 19. 08:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meglátnék valakit hogy állatot kínoz biztosan nem a rendőrséget hívnám. Mert azzal neki semmi gondja nem lesz. Ejnye-bejnye, de börtönbüntetés tuti nem. Inkább kicsit kezelésbe venném, vagy szép kis harci kutyámmal kicsit megcsibészeltetném, hadd érezze milyen az ha fordítva van a dolog.
2010. júl. 19. 08:20
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

OFF

Miért néztek a kutyára vagy az állatokra ugy miint egy ember? ilyenkor ti is jaj szegény állat meg minden de bezzeg mikor mondjátok, hogy ivartalanitás meg minden akkor nemngayon sájnáljátok meg mindig ezt a szóót használjátok "kipakolni" nah szerintem meg ez az undoritó mindig felemelni az emberekhez az állatokat... én is sajnálom mikor megvernek egy állatot... de börtönt tulzás lenne érte adni főőleg ugy, hogy a börtöneink tulvannak telitve... Nah ennyit akartam LEHET lepontozni

2010. júl. 19. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Először is mit érdekelnek téged mások? Bocsika, de először arra kéne koncentrálni, hogy az a tojás, amit megveszel, honnan származik...

Ugyanazt tennéd mádokkal? Gratulálok. Szemet szemért, és mindenki vak lesz. Tudod értelmesebb szervezetk rég tájöttek, hogy ezt így nem lehet, nem véletlenül oktatnak azok, akik érdemben változtatni akarnka a dolgokon. Az életben nem fogod büntetéssel megváltoztatni a dolgokat.

Betegebb a társadalom? Aha, pár szár éve a az állat vagy hasznot hozott, vagy levágták. Állatkínzás nem is létezett. Hogy lenne már betegebb, könyörgöm, gondolkozz már egy kicsit!!! pont, hogy egyre "normálisabb".

Megoldás? Tanuljál, és lásd át a dolgokat.

2010. júl. 19. 08:33
 6/15 anonim ***** válasza:

én is ugyan így vagyok, szerintem eléggé ki is mutatom, hogy utálom az embereket. na mind1... ez ellen nem igazán lehet tenni.

hacsak!!! nem kezdünk el tanulni, mondjuk POLITIKUSNAK, és (mert hát ugye ők változtathatnak a törvényeken) , oszt hozni egy csomo törvényt, ami segít az állatokon... :)

2010. júl. 19. 09:07
 7/15 A kérdező kommentje:

Kedves 08:30-as!

Nem úgy nézek az állatokra, mint emberre, hanem mint őszinte és hálás élőlényekre. Én is ellene vagyok az ivartalanításnak, de ha szükséges, akkor meg kell tenni. És nem azért kellene a börtön mert megvert egy kutyát, vagy macskát, vagy bármilyen más állatot, hanem mert van olyan "vadbarom", aki felakaszt egy kutyát és órákon át hagyja, hogy ott szenvedjen, vagy a vadászok pl. a rókának ásóval verik ki a fogait, kínozzák és mikor kiélték magukat akkor lövik le, vagy a hülye-gyerekek petárdát dugnak egy cica hátsójába, vagy vegyük azt , aki levágta egy kutya orrát, és még sorolhatnám. Tehát nem a verésről van a szó. Ha valaki embernek mondja magát, akkor ne pusztítson, ne öljön. Ha nem szeretem az állatokat, akkor nem veszek és nem bántom. Vagy én is menjek át a szomszéd Pista bácsihoz, kötözzem ki és egyenként vágjam le az ujjait csak azért mert mondjuk mérget rakott le a cicámnak, aki belehalt? Sajnos ez is megtörtént és a képembe röhögött. De nem tettem ellene semmit. Mert még EMBER vagyok.

2010. júl. 19. 09:15
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves 08:33-as!

Szóval szerinted nem lehet büntetéssel megváltoztatni a dolgokat? Akkor minek az a sok börtön? Csak az állam és az emberek pénze megy rá "hiába". Vagy a lusta 8 éves Béla nem hajlandó tanulni, csak akkor ha a drága anyucikája letiltja a számítógépről. Ez sem hatásos, igaz? Akkor szerinted hagyjuk, had menjen minden a maga útján... Kihalna az emberiség (bár lehet, hogy nem is lenne nagy baj).

Meg szerinted normálisabb most a társadalom? Drágám, te valami álomvilágban élhetsz. Nyisd ki a szemed és láss. Azt mondod, hogy pár száz éve az ősmagyarok megették pl. a kutyájukat? Ugyan. Lapozz vissza a történelembe. Persze sok minden megváltozott azóta és jobb irányba fordult, de az ami miatt embernek mondhattuk magunkat már nagyon kevesekben van meg.

2010. júl. 19. 09:23
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Nézz meg pár videot egymással marakodó kutyákról, vagy szabadaon élő kutyafalkáról ahogy megtámadják a gyereket(nem ember nevelete őket ilyenre, ezzel ne gyere mert én szabadon élő kutya bandákról beszélek, amik évek óta így élnek, ott születtek kölyökként...).

És még valami. Írod hogy milyen szörnyűek az emberek mert kutyákat kínoznak. Ez ténleg rossz dolog, de én meg azt mondom: te a saját fajtáddal, az emberrel tennéd ugyanezt. Akkor ki is a rosszabb? Az egyik kutyán vezeti le a feszültségét, te ugyanezt emberöléssel tennéd...gondolkozz el rajta.

2010. júl. 19. 09:55
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves 09:55-ös!

Hogy nézzek meg egy videót olyan dologról, amihez embernek nincs köze? Ha a kutyaviadalokra gondolsz, akkor azt igen is "emberek" rendezik. És, hogy a szabadon élő kutyafalkák megtámadnak egy gyereket? Erről hol láttál videót? Bár lehet, hogy van olyan "ember", aki felveszi, ahogy pár veszett kutya széttép egy gyereket. Vagy talán a farkasokra gondolsz, akiknek az "emberek" már kiirtották a javát? Nem hiszem, hogy ok nélkül támadna egy kutya (aki nem farkas), hacsak nem veszett vagy a gyerek/felnőtt nem ad rá okot.

És ha már itt tartunk. Te pedig nézz meg egy olyan videót, ahol ember embert öl, csak úgy, kedvtelésből, vagy földszerzés céljából, vagy olaj miatt, vagy mert a másiknak több a pénze, stb. Az állat a saját fajtáját NORMÁLIS esetben nem bántja

2010. júl. 19. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!