Mit tegyek ha a szomszéd macska bejött a kerítésen de ki már nem jutott?
Bekopogsz a szomszédhoz, elmondod neki, hogy mi történt, bocsánatot kérsz tőle, sajnálatodat fejezed ki a törtpntek miatt, valamint felajánlod a kártalanítást, illetve megbeszélitek, hogy mit lehet tenni az hasonló elsetk elkerülése érdekében.
Jobb, ha te mégy és beszélsz a szomszéddal, mintha elmismásolod az egészet, mert a hiányzó macska úgyis feltűnik. Akármit teszel, te leszel az első számú gyanúsított, lévén közvetlen szomszéd vagy, plusz általában a bűntudat látszik az emberen. Elég rohadtul érzed magad most is, igaz?
A kidobott állattetem után nyomozni fognak, és még a végén nagyon csúnyán végzed.
Olvastad Mikszáth Kálmán A néhai bárány c. művét? Olvasd el és utána menj, és beszélj a szomszéddal. A kutyádat neveld meg, és a szonszédodat esetleg karácsonyra lepd meg egy kiscicával, ajándékként és engesztelésül.
Jobb, mint egy következő évekre elmérgesült és állandósult szomszédháború.
*A macskák kiírtanak 80 állatfajt*
Emberek: utálom a kutyákat, mindent megölnek ami él és mozog.
Ásd el, ne mondd el neki, mert a kutyádat is eláshatod. Meg fogja mérgezni.
Miért lát mindenki baltás gyilkost a szomszédban?
Nekem van kutyám is, cicám is.
Ha egy nap megtudnám, hogy a cicámat kinyírta a szomszéd kutya, megköszönném hogy elmondta.
Egy kicsit haragudnék a kutyára, de amint lenyugodtam, már csak magamat okolnám.
(Cicabiztos kerítésünk van, ha ki tud szökni az a mi múlasztásunk)
De soha, még a legnagyobb haragomban sem dobnék át neki semmi károsat!
Nem ölném meg "bosszúból", mi jó származik abból?
Másrészt mardosna az aggódás, ha a (halott, de eltitkolt) cicámat várnám haza. Plakátok, posztok, telefonok...
Jobb, ha tudom.
"Egyébként ezt annyira utálom a kutyákban, hogy megölik a macskát, meg kb. mindent, ami él és mozog... :S"
Van kutyám és macskám is, volt olyan cica ami kint volt tartva. A macska ezerszer több állatot megfog, mint egy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!