Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mivel tarthatom távol a...

Mivel tarthatom távol a szomszéd kutyáját, macskáját a lakásunktól?

Figyelt kérdés

Társasházban lakunk és tegnap egy macska majdnem bemászott a nyitott ablakomon. Egy másik szomszédnak pedig a kutyája akart bejönni a lakásajtón, kapargatta, és lökdöste...

Alapjában véve nekem nincs nagy bajom a macskákkal (a kutyákat meg egyesen szeretem), de azt nagyon nem tudnám toreláni, ha összesz@rná a lákást, vagy a 4 hónapos kisfiamat összekarmolászná...

2014. máj. 27. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Beszélsz a szomszédaiddal, hogy ne engedjék mászkálni szabadon a háziállataikat. Társasházakban van rá szabályozás, törvény .A macska sem kivétel.
2014. máj. 27. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

Meg kell ijeszteni alaposan. Kilesni mikor mászna befelé aztán ordítva ,zajongva elkergetni. Általában bejön, tartós a hatás. Vagy szúnyogháló az ablakra,ugye az amúgy sem árt ha jönnek a rovarok.

Kutya ellen is hatásos az ijesztés, mikor kapar ,hirtelen kinyitni az ajtót és rárivallni esetleg egy lábas vizet rázuttyantani. Nálunk egy kóbor kutya mindig odajárt a kapuhoz idegesíteni az enyémet és acsarkodni vele. Egyszer kilestem és riasztópisztollyal rádörrentettem aminek ugye csak nagy a hangja nem lő semmit. Szerintem máig sem állt meg úgy elszaladt :D

2014. máj. 27. 13:33
 3/13 anonim ***** válasza:

A macskánál hatásos lehet egy vizipisztolyos "lelövés". 1x 2x megcsinálod és nem fog arra járni.

A kutya gazdájával pedig beszélj, ne engedje, hogy kaparja az ajtód.

2014. máj. 27. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kettes!

A 4 hónapos baba mellett...

A macska ellen a szúnyogháló, a kutya meg egyedül flangál a folyosón? Gazdinak kell szólni finoman, hogy ha a kutyája nem tud "disztingválni", akkor tán ott is póráz kéne rá.

Van két kutyám, de biztos agyvérzést kapnék, ha más kutyája kaparászná az ajtónkat. A sajátjaim sem teszik.

2014. jún. 1. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Mi van a 4 hónapos babával?? Mert, ha gyerek van akkor megáll az élet ,lélegzetet sem mer venni senki és oson a lakásban ? Nálunk nem. Meg is szokta nagyon hamar a zajt.
2014. jún. 2. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:

"hirtelen kinyitni az ajtót és rárivallni " Ez nem zaj.

A zaj más kategória.

Van 2 gyerekem és van 2 kutyám. Egyik sincs vattába csomagolva és senkinek sem kell kussban lenni, mert a másik alszik.

Kultúra is van a világon.

2014. jún. 2. 19:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Ott volt a vagy leönteni vízzel opció. De ha nem alszik a gyerek akkor semmi baja nem lesz egy kiáltástól ,főleg ha nem az előszobában alszik, hanem arrébb ,egy becsukott ajtó mögött...
2014. jún. 2. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és javaslatokat!

Asszem' maradok a szúnyoghálónál, mégiscsak az tűnik a leghumánusabb megoldásnak :)

2014. jún. 4. 07:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha olyan szerencsétlen vagy, hogy beszélni nem tudsz a szomszéddal, csak itt nyivákolni, akkor persze, vegyél szúnyoghálót! Azért itt jegyzem meg, hogy a macska nem szúnyog!
2014. jún. 4. 08:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy én vagyok a szerencsétlen, meg az én k***a anyámat, hogy a hülye szomszéd arra képtelen, hogy a kutyát, macskát dugva tartsa!!!!

Az volt az első, hogy beszéltem vele, és azt mondta, hogy ezután odafigyel rá!

Hát remélem, mert különben a nyakát tekerve ba**om ki az ablakon azt a rohadt dögöt!

2014. jún. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!