Normális ez a dolog?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban valamiért agresszív voltam(6-11)és 2 eset volt amiért bűntudatom van. 1 barátom kiscicájával babáztam és eléggé bánt ,mert tudom ,hogy neki ez rossz. A másik eset, amikor egy rokonomnál voltunk és az ő kiscicáját megütöttem kb 10-15x! Iszonyatosan bánom ,mert nagy állatbarát vagyok és nem tudom elfogadni ,hogy ilyet tettem!Mit csináljak ,hogy elmúljon a bűntudatom?2019. ápr. 7. 18:44
1/4 anonim válasza:
Ha annyira nagyon ütöttél volna, vagy annyira kellemetlen lett volna a babázás, akkor vagy megkarmol, vagy elfut a francba. Nem üthettél olyan nagyot, hogy fájjon neki, ha el sem futott. Gondolj arra, hogy neki szőre van, és vastagabb bőre mint az embernek. Szóval nagy valószínűséggel nem bántottad, max megijesztetted
2/4 anonim válasza:
Ezen túl kell lépni... Nem szabad a múlton rágódni.
Én egy kiképző tanácsára rángattam folytón a kutyámat hónapokon át 10 éves koromban... Kutyasuliba történt és annyira lelkes lettem, hogy már-már jobban használtam az eszközt, mint a többi felnőtt... Kellett egy idő, mire leesett, hogy ez borzalmasan fájt a kutyámnak és eléggé összetörte a lelkét is...
3/4 A kérdező kommentje:
Engem akkor is bánt ,hogy ezt tettem és nem tudok megszabadulni a bűntudattól.
2019. ápr. 8. 15:46
4/4 anonim válasza:
A bűntudatodtól nem fogsz megszabadulni amíg élsz de csak a jóindulatú emberek nehéz terhei ezek. A hibátlanok és a pszichopaták mentesülnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!