Azok az állatvédők akik ellenzik a vadászatot kifizetik nekem vadkárokat?
Szerintem nem.
Ismerve a sötét-zöldek hozzáállását még az jönne ki, hogy a föld az állatoké, mi csak elveszük magyarázat alapján egy forintot nem látnál tőlük.
Én azt megértem ha valaki vaddisznót, medvét, szarvast vagy egyebet kilő mert károkat okoznak. Nagyapám is ezt csinálta, sőt 14-7 éves korom körüs sokat vitt vadászni.
A bálnákat, orrszarvúkat, fókákat, elefántokat stb (amelyek nem jelenenek potenciális veszélyt se károkat nem okoznak, viszont védettek és rohamosan fogynak) megölő "vadászokat" szigorúan büntetném. Szigorúbban a jelenleginél
Én ugyan nem. Ellenben azt mondanám, hogy tiltsuk be a vadászatot, de a gazdáknak legyen joguk kilőni a károsító vadat a terményben.
A vadászat ne egy-két kivételezett passziója legyen, és a gazdák ne csak reménykedjenek abban, hogy kifizetik nekik a vadkárt. (jellemzően nem szokták, vagy lényegesen kevesebbet)
"A vadászat ne egy-két kivételezett passziója legyen,"
18 év felett bárki leteheti a vadászvizsgát és mehet vadászni. Igen pénz kell hozzá, de nem csak milliós összegekért lehet vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!