ZITAA019 kérdése:
Mit csináljak? A vasi állatvédők ha hozok kölyök vagy más kutyát ok nélkül el akarják koboztatni.
Figyelt kérdés
Mit csináljak , a vasi állatvédők ha hozok kölyök vagy más kutyát ok nélkül el akarják koboztatni. Pedig én semmi rosszat nem tettem a mostani kutyámal se. Fűtött szobába van ágyban alszik2017. dec. 3. 17:08
1/9 anonim válasza:
Márpedig ok nélkül ilyet nem tesznek.
Honnan van a kutya, érkezett rá panasz valakitől, milyen állapotban van, mennyi idős?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem érkezett rá panasz 11 éves.
2017. dec. 4. 04:59
4/9 anonim válasza:
Én is vasi vagyok tőlem nem akarják elkobozni, sőt még van is tőlük kutyám. Gondolom kerültél velük valami kapcsolatba, nem? Vagy egyszer csak a semmiből feltűntek nálad?
5/9 A kérdező kommentje:
Nemkerültem velük semmilyen kapcsolatba.
2017. dec. 4. 19:17
6/9 anonim válasza:
Akkor talán hívd fel őket, hogy mi a bajuk
7/9 A kérdező kommentje:
Már hívtam de mondták ne hívja, őket.
2017. dec. 5. 17:50
8/9 anonim válasza:
Ázsiai származásű vagy, és bejelentette valaki, hogy megeszed a kutyáidat?
Valamit nem mondasz el.
9/9 anonim válasza:
Ők is,mint minden más állatvédő,nyakig vannak kutyákkal.Idejük se sok van.Nem életszerű,hogy kiszemeltek téged a megye összes lakosa közül,hogy csesztessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!