Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Egy pár napja az utcán megfeny...

Egy pár napja az utcán megfenyegetett egy ember, hogy megfogja mérgezni a kutyámat! (?

Figyelt kérdés
Majdnem agyonvertem de teljesen bevolt rúgva csak én kerültem volna bajba miatta de egy hete minden este 10óra körül el sétál a házunk előtt hulla részegen és visszamegy haza! Mindig kiállok nemtud semmit se csinálni mert tudja hogy vagy eltöröm a karját vagy kiengedem a kutyát! Csak félek, hogy egyszer valamikor éjszaka bekattan neki valami és elindul és bedob neki valamit! Ilyenkor mit lehet csinálni!? Legyetek szíves segíteni, mert nem akarom, hogy valami baja legyen a kutyámnak!
2018. szept. 19. 21:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"És igen, végül is megteheti, hogy nem dolgozik, csak éppen ő már jó régen megtanulta, hogy abban az esetben jól elkalapálják és vacsorát se kap."

Sehol nem verték és éheztették a kutyát csak azért, mert szerintük "nem dolgozott". Ne a szabolcsi cigányputrisok életformájából indulj ki.

"Ezek a kutyák még életükben nem hallottak egyikről sem. Napi egyszer kapnak valami moslékot és ki vannak dobva az udvarra."

Igen, Szabolcsban, a cigánycitykben. Érdekesmód én sehol nem ezt tapasztalom, sőt, még a panelben tartott kutyákat is rendszeresen sétáltatják, futtatják, társként kezelik őket. Szóval vegytiszta baromságon kívül ezúttal se mondtál semmi egyebet.

" Te amúgy milyen vakvezetésről meg rendőrkutyáról beszélsz, mikor a házőrző a téma? :"D Mikor hozta BÁRKI is szóba ezeket a munkakutyákat?"

Mióta azt állítottad, hogy a kutyát csak és kizárólag tárgyként kezelik az emberek, azóta hoztam fel a munkakutyákat. A munkakutya is kutya, mint a házőrző. Attól, hogy nem bírja a gyomrod, a tény még tény marad.

"NEM, nem társra vágynak, hanem riasztóra. Ha "társ" kellene nekik, akkor napi egy percnél (etetés) többször is kimennének hozzá."

Ki is mennek, attól hogy neked nem esik jól belátni.

"Ismétlem, ez a mondás NEM a házőrzőkről szól, hanem a TÁRSÁLLATOKRÓL."

Megmutatnád azt a mondást, amelyikben szerepel ez a kitétel? Csak mert én nem találom. Biztos rosszak a szemeim.

"Nagyon el vagy tájolódva, messziről se ugatod a témát."

"Mindegy, úgyis hiába magyarázom neked..."

"Szép öngólt lőttél."

Magadtól nem megy, copypasztahuszár?

Ostoba troll vagy. Kaptad a mínuszt.

2018. szept. 25. 17:47
 22/25 anonim ***** válasza:
15%

"Sehol nem verték és éheztették a kutyát csak azért, mert szerintük "nem dolgozott". Ne a szabolcsi cigányputrisok életformájából indulj ki."

Jártál életedben falun? Keress ott egy kutyatartót, olyat, aki munkára tartja. Kérdezd meg, hogy miért tart kutyát, és hogy neki mire "jó". Illetve, hogy hogyan neveli. (Sehogyan, csak nekivág egy féltéglát.) Meg fogsz lepődni. A legtöbb faluban a kutyatartók 50%-a ez. A panelban tartott kutyákat jó, hogy futtatják, az alap, másképp megőrül szegény! És nem tudom, mikor fogod végre fel, hogy csak és kizárólag a MUNKÁRA tartott kutyákról volt szó! Tehát, akit társnak tekintenek, az, akármilyen hihetetlen, NEM tartozik a munkára tartott kutyák közé, szóval vegytiszta baromságon kívül ezúttal se mondtál semmi egyebet.

"Mióta azt állítottad, hogy a kutyát csak és kizárólag tárgyként kezelik az emberek, azóta hoztam fel a munkakutyákat."

Mikor állítottam BÁRMI olyasmit, ami akár csak KÖZEL volt ahhoz, hogy a kutyák akár csak FELÉNÉL fennáll ez a helyzet? Vagyis, ne, inkább maradjunk annál a baromságnál, amit te kitaláltál, vagy megálmodtál, mittudomén. Az, hogy "azt állítottam, hogy a kutyát csak és kizárólag tárgyként kezelik az emberek", az azért elég messze van attól, hogy a kizárólag MUNKÁRA (ismétlem, ha még mindig nem fogtad fel, NEM TÁRSNAK, MUNKÁRA!!!) tartott kutyák nagy részét tárgynak tekintik, ami teljesen egyértelmű. Munkakutyáról volt szó, NEM társról. Attól, hogy nem bírja a gyomrod, a tény még tény marad.

"Ki is mennek, attól hogy neked nem esik jól belátni."

Nem, nem mennek, a napi egyszeri etetésen kívül, attól, hogy neked nem esik jól belátni.

"Megmutatnád azt a mondást, amelyikben szerepel ez a kitétel? Csak mert én nem találom. Biztos rosszak a szemeim."

Te magad emelted ki a mondásban a kitételt, te gyagyás! :D Inkább a memóriádat nézesd át, de ha úgy érzed, akár a szemedet is, nem tudom...

"Magadtól nem megy, copypasztahuszár?"

Amíg neked nem megy az értelmezés, IQ-huszár, addig inkább állj le. :D

Ostoba troll vagy. Kaptad a mínuszt.

2018. szept. 28. 19:32
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha így sem világos, akkor epeömlést kapok. Ja, várj nem, nem érdekel. Keress másik áldozatot, nem érdekelnek a trollok. :D
2018. szept. 28. 19:33
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Falun lakom, és itt pont így nevelik őket, de ez téged ne érdekeljen, buta IQ-nuku trollként a tények eddig se zavartak. :) *

"Hogy melyik kutyát tekintik társnak, és melyiket nem, azt nem te fogod önkényese megszabni"

Nem, ezt a GAZDÁIK szabták meg, te szerencsétlen, mikor házőrzésre kutyát vettek, aranyapukám. A passzát nem úgy fújdogál, ahogy neked jólesik. Sebaj, majd hozzászoksz. :) *

"Azt állítottad, hogy a kutyákat tárgyként kezelik az emberek. Azaz nem a felére, háromnegyedére, hanem az egészre értetted."

Nem hiszem el, kitépem a hajam! Ismétlem, IDÉZD, AHOL BÁRMI ILYESMIT, AKÁR CSAK HASONLÓT MONDTAM! Jaa, hogy nem is mondtam semmit, ami akár közel lenne? :)

"Forrásod van esetleg?"

Igen, van, még mindig, de már túl fáradt vagyok megint leírni.

"A mondás úgy hangzik, hogy aszondja, a kutya az ember legjobb barátja."

Ha semmiféle kitétel nincs benne, akkor néhány válasszal ezelőtt mégis mit emeltél ki, te gyagyás? Hogy a gyökkettes IQ-dal miket vizionálsz hozzá, az lényegtelen.*

Okooos vagy, megint nem fogod fel az egész lényegét. Nesze, cukor. :) *

Megvolt a 10 perc hírneved, mehetsz vissza írni a matekházit, te nólifer senki. A mínuszt helyből kaptad is. Remélem agyvérzést is kapsz. :) *

2018. szept. 29. 08:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Pedig en mindig oda fogok figyelni, hogy ne mérgezze meg a kutyámat! És a hátsó udvarra nem tudom elzárni mert átugorja a kerítést! És igaza van nem azt akarom, hogy börtönbe kerüljön, hanem a kutya megóvását akarom, hogy mit tegyek! Bezárni meg nem tudom mert kint a garázsba sok értéles dolog van amit akárki kivihet!
2018. szept. 30. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!