2 nyuszim van. Előtte sem ettem nyúlhúst, ezután sem fogok, rosszul is érezném magam miatta. :/
2018. febr. 16. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
2/7 anonim válasza:
Nekünk voltak tyúkjaink eredetileg az asztalra kerültek volna, de nem bírtuk őket levágni. Később elajándékoztuuk őket egy másik farmra.
2018. febr. 16. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
3/7 anonim válasza:
Mi a nyulat mint haszonállat tartjuk, azonban a törzsállomány kedvencként van tartva nagy becsben, nekik sosem esik bántódásuk és szeretjük őket. Megvisel a vágás, én csak úgy tudok védekezni ellene hogy érzelmileg már ahogy nőnek a kisnyulak süldővé teljesen elszigetelődök tőlük.
2018. febr. 16. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
4/7 anonim válasza:
Párom nyulait vagasra tartja. En mint allatkedvelo egesz könnyen megszoktam, mert amig elnek, jo eletuk van, ugrandoznak a füvön nyáron, de levágni nem tudnám oket. Megnyuzom, eszek is belőlük, de a halálos utes nem menne. Egyreszt mert nem szeretnem, másrészt meg ha ravennem magam hogy megtegyem es felreutnek, akkor tuti lelkiismeret furdalásom lenne.
2018. febr. 17. 00:49
Hasznos számodra ez a válasz?
5/7 anonim válasza:
Ismerősömnek volt 2 tyúkja a kertben tartotta őket, szép életük volt, az egyik végelgyengülésben halt meg, a másikat a szomszéd átszökött kutyája intézte el mikor a fiókáit védte de ugyanúgy evett ismerősöm sült csirkét.
2018. febr. 18. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
6/7 anonim válasza:
nyulam van, sose ettem még nyúlhúst, sose fogok és más állataimnak sem fogok adni.
szárnyast viszont eszem és a többi állatom is eszik húst.
2018. febr. 19. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
7/7 anonim válasza:
Van két tengerimalacom, szeretem-imádom őket, sosem engedném, hogy bántódásuk essen. Lovakkal dolgozom, a ló a nagy szerelmem. A nyúl meg cuki.
DE! Ha éppen abban az országban járnék, ahol az adott kultúra szerint megeszik a tengerimalacot vagy a lovat, biztosan megkóstolnám.
A nyulat meg nem bírom megunni. Hiába, hogy cuki, olyan finom állatka, hogy a legszívesebben legalább hetente ennék nyúlhúst. A levágását is megoldanám valahogy, ha muszáj lenne, mert túlságosan is nyálcsordító a nyúlragum vagy a pácolt, pirosra sütött nyúlcombom pecsenyemártással és krokettel, de azért ha nem muszáj, a leütést és levágást inkább a páromra hagyom. :) Én maradok a feldolgozásnál és elkészítésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!