Most akkor kinek van igaza? Wegerának vagy Csutkarozi menedékének és a veszprémieknek?
Nem tudom, miért törölték a 24-es hozzászólásomat.
Ez az új oldal, a régi megszűnt sajnos.
Siva: lopás, vagy sikkasztás?
Jogi kérdés, hogyan nevezik. A rendőrség indított eljárást a veszprémiek feljelentése alapján, majd a rendőrség vitte bíróságra az ügyet. Tehát a hatóság nyilvánította sikkasztásnak.
Van egy könyvnek nevezett kiadvány Wegerától: Shiva és én címmel. Abban olvasható, miként vitte haza a kórházból az alapítvány engedélye nélkül a kutyát a kórházból.
"Andrea a vizsgálat utáni ÉLŐ adásból értesült arról, hogy Shiva mégis velem marad. Amikor felhívtam őt, hangot adott nemtetszésének... "
Wegera, köszöni, jól megél az állatokból.
Szerinted állatvédő az, aki az adományokat az állatok helyett pereskedésre költi? Aki beleáll komoly, sokat tett állatmentőkbe?
Ne higgy senkinek! Ha teheted, nézz utána a Wegera által mocskolt állatmentők tevékenységének. Győződj meg magad róla, mit, hogyan tesznek. Ugyanis a Wegera-menhellyel ellentétben, ahova szinte lehetetlen bejutni (miért is?), Csutkarozi menedéke és Papamaci árvái is szívesen, sok szeretettel várják a látogatókat!
Szerinted állatvédő az, aki az adományokat az állatok helyett pereskedésre költi? Aki beleáll komoly, sokat tett állatmentőkbe?
Ne higgy senkinek! Ha teheted, nézz utána a Wegera által mocskolt állatmentők tevékenységének. Győződj meg magad róla, mit, hogyan tesznek. Ugyanis a Wegera-menhellyel ellentétben, ahova szinte lehetetlen bejutni (miért is?), Csutkarozi menedéke és pl Papamaci árvái is szívesen, sok szeretettel várják a látogatókat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!