A szomszéd gyilkolja a macskákat. Mit tegyek?
Megöli a macskákat?
De kérdezzétek meg, hogy lehet-e nála házi kolbászt venni?
Azonnal rendőrség vagy állatvédők!
Ha más nem,jól elverni vagy kinyírni azt a nőt
- A kiplakátolás, postai figyelmeztetés jó 5 let.
- Bizonyítékot gyűjteni, fényképeket hangfelvételt stb és ezek alapján feljelentést tenni okés.
- Begyűjteni a mérgeket.
- Még a pillanatragasztó is elmegy, meg az egyéb kisebb szívatások.
Na de megölni? Minek? Kinek lesz jobb attól? Megtanulja ettől hogy ne bántsd az állatokat? Hát a sírban tuti nem! Utána meg rettegsz hogy mikor jön érted a rendőrség és varrnak be egy életre? Az miért jó?
Szívassátok szét a nyanyát. De közvetlenül fizikailag bántani sajnos nincs értelme.
Jó ha mondjuk valaki gyereke megeszi a mérget amit kirakott és utána az apuka kivágja a 9.-ről az ablakon az okés, megértem. De macskákért? Én is szeretem őket, de ez nem fér bele...még akkor sem ha ugyanannyit ér egy bármilyen állat élete (vagy többet) mint egy ilyen szemété.
Jó,nyilván nem lehetne kinyírni...De csak a törvény miatt nem.
De amúgy fel kell jelenteni a rendőrségen vagy az állatvédőknél,garantált,hogy börtönbe kerül.Nehogy màr ilyen lillanatragasztókkal szórakozzatok,irány a rendőrség és az állatvédők már holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!