Megbüntetnének ezért Olaszban, vagy anyukámat vennék elő? 14/L
Jó isten kérdező te két lábon hordod ki az agyhalált. Ilyen mentalitással inkább ne is menj olaszba.
Most sokan le fognak pontozni, de ha ilyen idiótaságot csinálsz készülj fel arra hogy minimum egy éjszakára bevisznek, és küldik a szaftos büntetést az anyukádnak.
U.I. erényövet vegyél fel a migricek ellen.
Ajjajj, segíteni akartam miután elolvastam a kérdést, aztán elolvastam a reakciódat is a válaszokra.. Figyelj, mindegy, hogy 30 vagy 10 éves valaki, ugyanúgy lehet éretlen. Tényleg azt hiszed, hogy az itt lévőknek az életkorod a baja? A stílusod a bajuk, nem a korod. Az írásmódból könnyen leszűrhető az intelligencia egy bizonyos darabkája amiből egyszerűen lehet következtetni a helyzetekre. Tehát most nem csak azokra a gyönyörű tartalmat sugárzó hangulatjelekre gondolok amiket odateszel minden második megnyilvánulásod végére, hanem hogy például itt MINDENKI értelmes, korrekt választ adott, viszont neked csak az nem szúrta a szemed ami nem ellenezte. Azt azért ismerd fel, hogy a többségnek van igaza általában, ahogy most is. Van egy darab pozitív irányba ívelő válasz, úgyhogy akkor egyből arra hallgatsz? Jajj..
Na, inkább erről az egészről nem is nyilvánítok véleményt, mert a végén még én is megjárom azt amit az előttem szólók,szóval tényeket közlök.
Anyukádat büntetnék, mivel te még nem vagy felelősségre vonható ill. dolgozó, emiatt meg nyilván nem fognak javítóba vinni, viszont mivel anyukád nincs ott, az érted felelő felnőttet vonják felelősségre. Legfeljebb egy tízezres büntetéssel megúsznátok az egészet amit majd itthon az anyukát visszafizet az oktatódnak, DE ez a hely szabályaitól függ. (És komolyan képes lennél egy számodra ismeretlen országban, egy általad nem beszélt nyelvi rendőrségre behuppanni? Hát jó, szíved joga,kedves kérdező.)
Mint említettem, a szabályok játszanak ebben közre. A biztonsági őrök elküldenek, abban biztos lehetsz. Ha többszöri figyelmeztetés alkalmával sem távozol, rádhívják a rendőrséget nagy valószínűséggel. Egyébként ígyis-úgyis valaki megszólítana, és valószínűleg nem magyarul..erre nem gonltál? (Ha perfekt vagy olaszból akkor fene a bőrömet, hogy ilyet feltételeztem, viszont ha nem, akkor nincs sok esélyed.) Egyébként a szabályokat arra értem, hogyha például az ajtó előtt állsz, akkor az attól függ, hogy az a magán terület része-e. És gondolom arra nem kell kitérnem,hogyha az aulában álldogálsz akkor nem valószínű a hosszútávú maradásod.
Egyébként ezzel pontosan mit akarsz elérni? Hogy azt a kevés embert, aki feltehetően elolvassa a táblát és meg is érti, ugyanúgy bemenjen csak rosszabb kedvvel? Mert aki elhatározta, hogy bemegy, azt nem rettenti el egy táblás kiscsaj.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!