Megbüntetnének ezért Olaszban, vagy anyukámat vennék elő? 14/L
És ha majd odamegy egy 16-20 éves fiú, szépen kérve hogy tedd le a táblát, akkor elolvadsz? :)
Nagyon fiatal vagy még és komolytalan. Hidd el nekem! :)
20/f
Remek ötlet, de simán bevisznek a rendőrségre, ahol aztán vergődhetsz, és az óvadék nem 2 euró.
Ezt megtudnám, el sem mehetnél Olaszországba.
Mi a baj a delfináriummal?
Az, hogy fogságban vannak? Akkor az állatkerteket sem szereted?
Elhiszem, mert én sem vagyok ezekért oda, de ha jobban belegondolsz mindkét helyen mostanra már javarészt alapból fogságban született állatok vannak, nem lehet őket szabadon engedni, maximum évekig tartó rehabilitációval, mert nem biztos, hogy boldogulnának. Másik opció, hogy megsebesültek korábban, ami miatt szintén nem lehet elengedni őket, de cserébe biztonságban élhetik le az életüket, nem kell a túlélésért küzdeniük nap mint nap.
Nekem is jobban tetszene, ha szabadon lennének, de ami miatt inkább azt mondom, hogy ott tényleg jobb helyen vannak, az, hogy sajnos a természetes élőhelyük is romokban hever, ha a delfineket nézzük, ott van a sok szemét a vizekben, a vízszennyezés, vadásszák őket, stb.
Ha más nem, legalább ez vigasztaljon, hogy ott biztonságban vannak.
Egyébként mit írnál a táblára? :)
Értékelem az igyekezetedet, sajnos az emberek, főleg a kiskorúak nem nagyon foglalkoznak ilyen dolgokkal, úgyhogy mindig megörülök, ha ilyet hallok, vagy olvasok!
Ezt a delfinárium nem hagyná annyiban. Odamenne hozzád egy biztonsági őr és jó esetben elküld, rossz esetben akár rád hívhatják a rendőröket is, mivel az ő bevételüket és hírnevüket csorbítod. Abszolút nem ismerem az olasz helyzetet, de kétlem, hogy hagynák, hogy csak úgy nyugodtan tüntess az ő parkjuk előtt.
Azt javaslom, hogy valahogy próbálj meg utánanézni, hogy mit szabad Olaszországban és mit nem. Lehet, hogy van olyan törvény, ami megengedi az ilyet, és akkor arra hivatkozhatnál. Bár fogalmam sincs, hogy hogy akarod ezt úgy kivitelezni, hogy anyukád ne tudja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!