Mindenhol ilyenek az állatvédők?
Figyelt kérdés
Haverom hozott 3 hónapja egy Staffordshire terrier kutyát a menhelyről akkor volt a kicsi olyan 1,5-2 hónapos. Azóta rendszeresen járnak a hozzá az menhelyről ellenőrizni, ezzel nem lenne semmi baj de velük annál több. Szerintem a kutyának teljesen jó helye van egy aránylag nagy kenelbe(egy Kaukázusi lakott ott előtte ) van berakva a háza csak akkor van bezárva ha járkálnak az udvarban mások is rajtuk kívül. Ezt is nehezményezték, mert ők nem azért "adták" a kutyát, hogy be legyen zárva, azt is nehezményezték hogy nem jol eteti a kutyát hát igen a royal canin, főt szárnyról a hús biztos nem jó neki. Mikor elmentek hétfőn ellenőrizni a kutyát nem volt otthon haverom, mivel ők azt mondták valamikor a héten jönnek majd de szólnak előre. Ez azt jelentette, hogy mikor a kapuban álltak hívták haverom de ő meg munkában volt . Erre az a természetes reakció, hogy 30 nem fogadott hívást hagyunk és a rögzítőn hagyunk egy fenyegetést, hogy elveszik a kutyát. Ez a természetes, nem?2017. márc. 8. 12:38
11/14 anonim válasza:
Fekete István Állatvédő Egyesület Szombathely. Innen hoztuk a kutyánkat, egyszer sem jöttek ki ellenőrizni. Mikor ott voltunk látták, hogy nem húzódik tőlünk a kutya, hanem boldogan üdvözöl minket. Nem volt semmi gond itt, volt egy csomó papírmunka aztán december 9-én(2016) elhoztuk. Azóta is itt van, most az ágy végén kiterülve szsuszorog és alszik :).
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ilyenek a menhelyek! Több száz állatot adnak örökbe évente, nincs kapacitás mindet ilyen szoros ellenőrzés alatt tartani. Szomorú, hogy hivatalos menhelyről az ilyen gyökerek miatt nem akarnak hozni kutyát. (Nekem menhelyes kutyám van, sosem ellenőriztek még, pedig három éve nálam van.)
A civil állatvédők viszont ilyen szempontból szörnyűek tudnak lenni! De azok csak civilek. Sztem beszélni kell mindenképpen velük, hogy oké, hogy aggódnak, de az új gazdi élete nem körülöttük forog, a kutya lett örökbe fogadva, nem ők. Szóval lehet koccolni.
13/14 anonim válasza:
Igen, márpedig sok ilyen. Ez az idióta züllött réteg jár ide is pampogni. Az igazi állatvédők akik megszakadnak meg sírnak kínjukban, hogy lejáratják őket ezek a barmok. Söpredék...
14/14 anonim válasza:
Menhelyes kutyánk van,egyszer jött el a vezető felénk gyalog,benézett a kerítésen,megsimogatta a kutya fejét,látta hogy jól van és ment is tovább. Azóta se jött senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!