Az állatvédők tudnak valamit tenni, segíteni nekem?
A mai nap az a ajtónk elé volt téve vízbefojtva az egyik macskánk. Szegénykem teljesen el volt ázva. Csak úgy oda volt helyezve, még nem volt merev. A csaladom többi tagja is latta és ők is azt gondoljak szándékos volt. Sajnos a cica már nincs meg. Elvitték, eltemették. Én nem tudom hova.
Aztán ma az egyik szomszéd tett egy megjegyz3st a többi macskámra, hogy tudja mit kell velük tenni hogy ne legyenek. Ez elég gyanús. Pont ma. 3s ő mit avatkozik bele, nem ő eteti, nem is közvetlen szomszéd.Lehet tenni valamit?
hát, ha eltemették a cicát, és nem is látta senki, hogy a szomszéd bántotta, akkor nem tudom, mit lehet tenni, sajnos :(
dögöljön meg a szomszéd.
biztos, hogy szándékos volt, ha csak úgy odatették szerencsétlent, én örülök, hogy az enyém retteg az emberektől, és nem megy oda idegenekhez.
Vagy tartsd a cicákat házon belül, vagy készíts nekik olyan, fölül is zárt kifutót, amibe a szomszéd nem tud pl. az ő kertjéből bedobálni valami mérgezett cuccot. Esetleg még kamerát is felszerelhetsz.
A szomszéd ilyen beszólásait meg vedd fel, és utána megmondhatod neki, hogy ha bármi gyanús történik a cicáiddal, feljelented. Állatkínzás, más tulajdonában való szándékos károkozás vádjával.
Ha beteszi a lábát a te kertedbe, és erre bizonyítékod is van, akkor még birtokháborítást is hozzá lehet csapni.
Vedd fel ha utalgat vagy akár beismeri.
Lehet hogy a macskák kint járkáltak de állatot vízbefolytani semmilyen esetben se legális mert állatkínzás.
6-os
"Más tulajdonában lévő szándékos károkozás"
Egy embernek mióta tulajdona egy másik állat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!