Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mindenhol ilyenek az állatvédők?

Mindenhol ilyenek az állatvédők?

Figyelt kérdés
Haverom hozott 3 hónapja egy Staffordshire terrier kutyát a menhelyről akkor volt a kicsi olyan 1,5-2 hónapos. Azóta rendszeresen járnak a hozzá az menhelyről ellenőrizni, ezzel nem lenne semmi baj de velük annál több. Szerintem a kutyának teljesen jó helye van egy aránylag nagy kenelbe(egy Kaukázusi lakott ott előtte ) van berakva a háza csak akkor van bezárva ha járkálnak az udvarban mások is rajtuk kívül. Ezt is nehezményezték, mert ők nem azért "adták" a kutyát, hogy be legyen zárva, azt is nehezményezték hogy nem jol eteti a kutyát hát igen a royal canin, főt szárnyról a hús biztos nem jó neki. Mikor elmentek hétfőn ellenőrizni a kutyát nem volt otthon haverom, mivel ők azt mondták valamikor a héten jönnek majd de szólnak előre. Ez azt jelentette, hogy mikor a kapuban álltak hívták haverom de ő meg munkában volt . Erre az a természetes reakció, hogy 30 nem fogadott hívást hagyunk és a rögzítőn hagyunk egy fenyegetést, hogy elveszik a kutyát. Ez a természetes, nem?

2017. márc. 8. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Elég sok ilyet hallani... Pont az ilyenek miatt nem fogok soha az életben menhelyről kutyát kihozni! :/

Most épp nincs kutyám, nemrég ment el a kutyusom (idős volt), de vagy venni fogok egy kölyköt, vagy gyepmesteri telepről hozok ki egy szintén kölyköt...

De állatvédőktől tuti nem!

2017. márc. 8. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Mind ilyen idióta.

Nálunk lefialt a szomszéd macska, és kihívtuk őket hogy vigyék el a kicsiket. Azt mondták nem tudják elvinni, de felrakják őket a "rendszerükbe" és majd értesítenek ha valaki jelentkezik értük. Csináltak róluk képet, kirakták fb-ra. 1 hét múlva váratlanul kijöttek, megint csináltak képeket, kicsit okoskodtak is. Valami olyan kiírással tették ki a képeket, hogy " Segítsetek szegényeken. Nagyon rossz körülmények között vannak, nincsenek megtűrve. Ha nem viszi el őket valaki akkor majd eltüntetik őket..."

(Egyáltalán nem voltak rossz körülmények között..fedett helyen voltak, minőségi kaját kaptak, stb de nem a mi macskáink voltak, és nekünk nem kellettek. Van sajátunk, nem tudtunk és nem is akartunk volna olyan sokat tartani. A saját macskánk nem szeretett már othon lenni a kicsik miatt.) Ezután megírtam nekik, hogy nem kérek a kedves segítségükből. Felraktam a kicsiket jófogásra, elvitták őket pár napon belül. Töröljék őket a 'rendszerükből".

Kb 2 hét múlva -szintén bejelentkezés nélkül- beállított a menhelyes nő, hogy adjuk oda a macskákat. Fél óra múlva jön értük az új gazdi....

Megmondtuk, hogy már rég elajándékoztuk őket. Még neki állt feljebb, próbált volna okoskodni, hogy milyen jogon merészeltük ezt tenni. Már rendőrt akartam hívni, akkor húzott el végre.

Hozzátenném, ők egy fillérel se szálltak be a gondozásukba. Semmi szerződést nem írtam velük alá.

2017. márc. 8. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Lehet lepontozni, de staffit eleve nem tartunk udvaron, főleg kölyökkorban nem helyes ez a tartás, kennelben, és udvaron.
2017. márc. 8. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Haverodnak a sarkára kéne állni és elküldeni őket a halál farkára, sajnos néhányan hajlamosak azt hinni, hogy ők a hatóság, közben meg sima civiliek, nem kell tőlük megijedni.
2017. márc. 8. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Na ezért nem menhelyes kutyánk van. És nem is lesz soha. Elveszik még a normális örökbefogadó kedvét is.
2017. márc. 8. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

"mert ők nem azért "adták" a kutyát, hogy be legyen zárva" Ja igen mert a menhelyen sokkal több helye volt és nem volt bezárva soha... Na meg a.... Rohadt nagynak hiszik magukat egyesek de aztán meg sírnak hogy jaaaaj jaaaaj szegény állatot nem viszik el, persze hogy nem, állatot szeretnék befogadni nem az állatot ÉS az egész tetves menhelyi dolgozóbrigádot akik majd a kutya helyett is ugatnak nekem.

Szerencsére ahol mi lakunk ott örülnek ha elvisznek egy kutyát, 1-2x lehet ránéznek de ennyi.

2017. márc. 9. 12:27
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Menhelyre válogatja, de én sem vagyok jó véleménnyel a legtöbbről, és annyi elmeháborodott van köztük, már logikusan gondolkodni is képtelen némelyik, annyira belebetegedett ebbe az állatvédősdibe. Van is egy köztük akit, ha megtalálok oldalba rugok( nah ez egy hosszú történet lenne ide(
2017. márc. 9. 17:06
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

Azért az itt fikázódókra kíváncsi lennék, hogy tettek-e negyedannyit a bajba jutott állatokért, mint a fránya állatvédők!

komolyan emberek, ilyen kamu hangulatkeltés elég ahhoz, hogy szidni kezdjetek olyan embereket, akik fáradtságos, sokszor önkéntes munkával segítenek bajba jutott állatokon?

Elég belógatni valami csalétket és az emberek rögtön egy bizonyos csoport ellen fordulnak, általánosítanak...

Itt ez jól megfigyelhető.

2017. márc. 23. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem soha egyik se segített, cicilként többet tettem mint bármelyik, pedig én nem erre adtam a fejem velük ellentétben. Akkor ha már nem segitenek ők is cicilként üzzék. Teljes áron ivartalanitassanak kobor cicákat. Teljes áron gyogyitassák a bajba került állatokat.
2017. márc. 23. 15:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Civilként
2017. márc. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!