Mi a véleményed az állatkísérletekről?
Szükséges,de nem túl jó.Mondjuk én nem szeretem a rágcsálókat,nem sajnálom őket,kutyát/macskát/lovat igen.
Utolsó!Mert a kutyád szeret téged,a disznó nem.A kutya okos,ragaszkodik,családjának tekint,a disznó nem.A kutya bízik benned,a disznó nem.Ilyen egyszerű.
A kutya csak talpnyaló, csicska, a falatért, meg a meleg helyért "szeret" téged.
Ja és disznót pont lehet úgy tartani, mint kutyát :) elvetemült vegánok szoktak is.
Álszent dolog sajnálni, hogy más kultúrákban megeszik a kutyát, amikor nálunk meg az őzikét meg a nyulat is megeszik. Meg, hogy hány kutya él borzalmas körülmények között az országban, láncon, éheztetve stb stb.
Senkit nem érdekel ez, csak ha ezt mondod akkor pózolhatsz a nem létező humánumoddal.
Te nem vagy normális.Látszik,nincs kutyád.A kutya úgy tud szeretni mint egy Ember,más állat nem.
Szerinted akkor az emberevés,gyerekverés is normális?Mert aki egy olyan állatot mint a kutya képes lenne megölni,annak valami baj van az agyával...
Az emberevés nem normális nyilván. Ezt hívják hamis dilemmának amikor így próbálsz érvelni :) felállítasz egy hamis helyzetet és ott kell állást foglalni, pedig a felvetés is ostobaság.
Semmilyen állat nem tud úgy szeretni érezni, mint egy ember. Ez hülyeség.
És volt a családomnak kutyája amúgy.
kedves 21-es!
ha a disznót nem rakod be egy 2 m2-es ólba és hagyod, hogy a saját ürülékébe fetrengjen, hanem úgy tartod, mint a kutyát, ő is szeretni fog téged, de még a nyúl, a szarvasmarha, az egér, a patkány és a csirke is.
ja és a kutyahús-fesztiválra is főleg tenyésztik a kutyákat. az pedig kiváltképp érdekes, h ha kihoznál egy olyan "tenyészetből" egy kutyát ugyanúgy szeretne téged, mint egy másik.
"Gyomorforgatónak találom. Szerintem igenis teszteljenek embereken. Sokan csinálnak pénzért sok egyéb kísérletet vagy tudományt."
Mert azt nem találnád gyomorforgatónak, ha ezért külön ártatlan embereket kéne speciálisan steril környezetben "tenyészteni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!