Hogyan peregjen le rólam?
Annyi fotót osztanak meg a közösségi oldalon bántalmazott állatokról. Nagyon sok állatnak segítettem már, rengeteg befogadott kutyám, macskám van. Rengetegnek kerítettem gazdit.
De amikor nem tudok segíteni már (pl. bántalmazott, megkínzott, megölt állaton), akkor tehetetlen vagyok és fáj. Hogyan peregjenek le rólam az így látottak, hogy ne mérgezzenek meg?Ötlet, tanács? 41/N
Ez engem is nagyon zavar. Ha nem tudok mit tenni értük, akkor én inkább kilépek az ilyen helyekről. Nagyon jól tudom enélkül is, hogy mennyi a mocskos, idióta, szadista ember, nem fontos, hogy a látvány is szomorúvá tegyen és elrontsa az egész napomat.
Most volt egy facebookos kutyás csoportban valami ilyen balhé, nem követtem nagyon figyelemmel, de valami olyasmiről volt szó, hogy egy fickó kiírt valami olyat, hogy most verte agyon a kutyáját, de hogy csak viccelt. Sokan a védelmére keltek, hogy hát ez de humoros, meg hogy azért közben vannak hasznos hozzászólásai is.
Én ezt így nem teljesen értettem... hogy ebben mi a vicces.
No mindegy.
Szóval engem nagyon fel tudnak bosszantani azok az ismerőseim, akik telerakják az üzenőfalat döglött, kibelezett, vértől alig látszó kutyákkal, macskákkal, odaírják, hogy hogyan lehet valaki ilyen kegyetlen, meg hogy jaj szegény állatok (igen, szegény állatok, ez így van, én is sajnálom őket, de az ilyen posztokkal nem segítenek rajtuk, csak az én szívemet keserítik el...).
Ezt nem lehet lepergetni, legalábbis érző ember nem tudja. Egyszerűen kerüld az ilyen közösségi oldalakat, csoportokat, embereket.
van egy kis fül, hogy ennek a személynek/oldalnak a bejegyzéseit eltüntetni. ha valami ismerősöd sorozatban oszt meg ilyet, egyszerűen letilotod a bejegyzéseit. bár én a közelebbi ismerőseimnek mondom, hogy nem vagyok kiváncsi a megcsoknítótt holtestekre, ne osztogasson meg ilyet, attól nem lesz jobb senkinek, aki állatkínzó úgyis folytatja, aki meg érző ember azt csak lelkileg megviseli az ilyen látvány..
más megoldás, hogy letörlöd az ilyeneket megosztó embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!