Most rosszat gondol rólam a kutyám? (ránk nyitott szex közben :D)
A barátom nálunk volt, senko nem volt itthon, csak a blöki. Az ajtót kilincsre csuktuk, és egyáltalán nem voltunk hangosak hogy azért jött volna be a kutty. Amúgy nem szokott ajtókat nyitogatni csak nagyon nagyon ritkán.
Most meg egyszer csak bamm, berobogott az ajtón, megállt a szoba közepén nagy csóválva, aztán lekókadt a farka, esküszöm, hogy megvetően nézett ránk, majd kiment.
S most az az érzésem, hogy olyan fura velem, csúnyán néz amikor etetem, vagy hívom játszani, fésülködni...
Fiú vagy vagy lány?
Ha fiú vagy, lehet a kutya is elítéli a homokosokat. :)
Ivartalanitva van,lehet féltékeny :D
De csak egy átlagos nap példáját mondjam, kaja előtt szoktunk mindenféle gyakorlatokat csinálni, amik végén kap valami nasit.
Az eset után egy nappal immel-ámmal csinálta a dolgokat, és amikor adtam neki a kekszet, nem akarta elvenni, de noszogattam, hogy az övé, erre elvette, és a konyhába menet lerakta a folyosóra.
Anyukám felvette, oda adta neki és ő meg a lehető legnagyobb seggrázás közepette elvette és beburkolta...ezt nem én láttam bele.
Vagy pl nem hajlandó oda feküdni mellém, pedig esténként az a rutin, hogy mellém tehenkedik, s amíg én tv-t nézek, addig gyömöszölöm. Felrugott egy 9 éves napi rutint, már harmadik napja :D Anyukámmal viszont mindent ugyan úgy csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!