Rosszat fognak gondolni rólam a menhelyek?
Nem, nem fognak elhajtani, ha ezt ugyanígy elmondd nekik.Ők is szeretik, ha az örökbefogadó pontosan tisztában van azzal, hogy mit akar és szem előtt tartja a kutya érdekeit.
Sokkal rosszabb, amikor úgy megy oda valaki, hogy " kő nekem valami házőrző"
A menhelynek az a dolga hogy a sikeres együttműködés érdekében olyan kutyát adjon neked, amilyet tudsz kezelni. Ha ez a feltétel, hát ez. Ezzel legalább nem tudnak átverni, hacsak nem egy növendék kutyát kapsz.
Én egyszer fogadtam örökbe, sajnos egy életre el is vették a kedvem tőle... tudták hogy lakásba hozom a kutyát, azt is hogy nem tudom a nap bármely szakában, csak meghatározott időközönként sétáltatni, s lám, a nyakamba sózták a legmakacsabb, sétáltathatatlan, idegi és vizelettartási problémákkal küzdő egyedet. Azzal még megbarátkoztam hogy szétcincálta a lakást, egy hirtelen mozdulatnál a kezembe is kapott, de az már több volt a soknál, hogy mire hazaértem a 4 órás vásárlásról már csurom hugy volt minden, ennyit nem bírt ki közepes testű eb létére. Visszavittem, én lettem szemétnek kikiáltva.
Vigyázz, honnan fogadsz örökbe.
Utolsó nem mondd hülyeséget! Az Állatvédőrség most keres ideiglenes befogadókat, de arra fel kell készülnöd, h a kutyák szocializálatlanok, és nem szobatiszták! Itt vannak a részletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!