Halálra verték ismerősöm fél éves cicáját. A tettes 7 éves. Mit tehetünk?
Győr mellet az ismerősöm (unokatesómék) másfél hónapja vettek egy tüneményes cicát. Tehát alig lehetett fél éves. Most mondja hogy tegnap amíg nem voltak otthon a szomszéd 2 gyerek (5,7) évesek átmentek az udvarukra, gondolom nyitva maradt a kapu. És tollasütővel megverték a macskát. A doki már nem tudta megmenteni. Elvileg átszakadt a rekeszizom és még gondolom volt belső vérzése.
Én, bár még egyszer sem láttam a macská, még mindig tiszta ideg vagyok. Nem tudom a helyükbe képzelni magam, én biztos szétvertem volna a fejüket.
Mit tehetünk. Feljelentés, gyámügy, állatvédelem??
Édes istenem. Ilyen kis gyerekekben hogy lehet ennyi gonoszság? Ilyenkor szeretgetni szokták az állatot. :(
Tuti hogy a gyerekek voltak? Én átmennék a szülőkhöz, elbeszélgetnék velük, és bejelenteném a kapun kívül, hogy ebből feljelentés lesz, nehogy engem is agyon verjenek a hír hallatára.
Elbeszélgetnék a szülőkkel, szerintem szakemberre lenne szükség. Ma agyonvernek egy macskát ezek a kis szörnyetegek, 10 év múlva meg a szomszéd Maris nénit, vagy mi?
Nem vicc az állatkínzás, az őrült gyilkosok sem egyből emberekkel kezdik.
De ha az én macskámat verné agyon valaki, félek attól, hogy nem bírnék magammal, és minimum akkora pofont lekevernék neki, hogy a fal adná a másikat. Kis tetvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!