Mi baja ismerősöm kutyájának? Csak játszik, vagy lehet megharao egyszer?
Figyelt kérdés
Amikor bemegyek hozzájuk, úgy áll előttem a kutyája, mint mikor egy idegenre ugat, és olyan hanggal is, mint egy betolakodóra.
És nem hagyja abba.
És egyszer óvatosan megsimogattam, de felkészültem, hogy el fogja kapni a kezem, és az történt, hogy nem történt semmi!
Abba hagyta az ugatást, és simogattam!
És mindig ezt csinálja akárhányszor megyek! Úgy ugat rám mint egy betolakodóra, félek is kicsit, de mikor simogatom semmi!
Miért csinálja ezt? Lehet tényleg nem kéne simogatnom? De akkor csak megharapna nem?
2014. dec. 27. 09:04
1/4 anonim válasza:
Ebből a leírásból, vagyis hogy ugat - nem ugat nem lehet megmondani, hogy mit csinálna és mit nem, mert a kutya testbeszéde ennél kicsivel összetettebb.
A gazdája miért nem állítja le, hogy ne ugasson?
2/4 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat az nem harap.
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért ugat, mert a gazdája tanította meg arra, hogy őrizze a házat?
4/4 anonim válasza:
Az előző vagyok. Úgy értem, hogy lehet, hogy a gazdája tanította meg hogy ugasson, viszont a kutya fajtájának nem harcolós a természete, így csak jelez a gazdájának, téged meg nem bánt. Milyen fajta a kutyus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!