Melyik az emberségesebb?
Igen, sajnos így van, az emberek többsége mástól várja a segítséget. Ahogy te is. Mintha az járna. És ha nem kap segítséget, akkor jogosnak érzi, ha pl. kiteszi a macskát. Talán felelősséget kellene először vállalni azért, amiért a macska ennyire antiszociális természetű lett. Mert ez túlnyomórészt nevelési hiba. Ha egészséges lenne, most nem lenne gond "elpasszolnotok".
Nem mondtam, hogy rossz emberek vagytok, és annyit tanácsoltam, hogy próbáljatok meg vele több időt eltölteni, foglalkozni vele, hogy érezze, ő is fontos. Szerintem csak ez a baj, hogy veszettül próbálja felhívni magára a figyelmet. A legdrágább macskakaja sem pótolja a szeretetet. Sajnálom őt, mert most, hogy már nem az az édibédi kiscica, kilátástalan a helyzete. Érdekes, hogy mindenki családtagként említi a macskáját, kutyáját, de amint valami gebasz van, nemúgy viselkedik, ahogy azt elvárják, azonnal kiderül, hogy mégis alacsonyabbrendű szerepe van a családban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!