Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Találtam egy kis farkaskutyát...

Találtam egy kis farkaskutyát SOS?

Figyelt kérdés

találtunk egy kis farkaskutyát biztos hogy az apukám vadász és ő is azt mondta hogy az még pici kölyök cumisüvegből etetem most megeszi tehéntejet adunk neki az jó ha majd nagyobbacska lesz és már nagyjából önálló akkor lassan elvadítom magamtól majd visszaengedjük az erdőbe?

Sajnos erdélyben lakom erre felé nincs olyan hely ahová be tudnám adni és akik farkaskutyákkal foglalkoznak

2014. júl. 15. 14:28
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
most már sajnos nem tudom sehova se vinni apukám főbe lőtte azt mondta hogy felnőttkorára megvadulna ha meg visszavinnénk az erdőbe ott éhen halna elvinni meg nem tudtuk senkinek ezért azt mondta így lesz a legjobb legalább nem fog szenvedni :( nagyon sajnálom nem is voltam itthon amikor megtette
2014. júl. 16. 20:20
 32/39 anonim ***** válasza:
85%

Nah szép... Nem hiszem, hogy bezárva éltek és soha nem mentek sehova, ahol van valami állatvédő egyesület, sőt rokonotok/ismerősötök sincs, aki arrafelé lakik. Nem, ne is próbálj segíteni neki, ne vidd el nagyobb városba, öljétek meg. Szerintem is.

Be kellett volna ülni a kocsiba, és elvinni. Nem haltatok volna bele szerintem. Én imádom az állatokat, megtettem volna, hiába cuki meg minden, és hiába drága az út tudom, hogy így jó neki.

Sajnálom szerencsétlen farkast... Ismét egy állat, ami az emberi hülyeség miatt halt meg.

2014. júl. 16. 21:04
 33/39 Imola Ágnes ***** válasza:
82%
Személyesen linkeltem be 2 szervezetet, akik seghítettek volna. DE A NAGY ÁLLATVÉDŐK, A KÉRDEZŐ MEG AZ APJA INKÁBB KINYÍRTA. CSAK ARRA KÉRLEK, HOGY NE HÍVD MAGAD ÁLLATSZERETŐ EMBERNEK.
2014. júl. 17. 07:34
 34/39 Imola Ágnes ***** válasza:
83%

A FELELŐTLENSÉG MINTAPÉLDÁNYAI VAGYTOK!!!

-Felelőtlenül elviszitek az erdőböl

-Felelőtlenül nem hívjátok az állatvédőket, akik SEGÍTETTEK VOLNA

-Felelőtlenül azt hiszed, hogy cuki farkast nevelni

-Apád nem tudta, mikor hazavitte, hogy a törvény tiltja a vadállat tartását engedély nélkül???

Az volt az egyetlen megoldás, hogy lelövitek????

2014. júl. 17. 07:38
 35/39 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező kommentje:

most már sajnos nem tudom sehova se vinni apukám főbe lőtte azt mondta hogy felnőttkorára megvadulna ha meg visszavinnénk az erdőbe ott éhen halna elvinni meg nem tudtuk senkinek ezért azt mondta így lesz a legjobb legalább nem fog szenvedni :( nagyon sajnálom nem is voltam itthon amikor megtette

Büszkék lehettek magatokra! Agyonlőttetek egy védtelen állatot , honnan vetted volna hogy megvadulna hm ? Mert farkas , csak azt kívánom hogy TE ÉS A DRÁGA CSALÁDOD UGYANEZT KAPJÁK VISSZA , a fajta alapján ítélni undorító dolog , és tudod mit , én nem tudnák ezzel a tudattal élni , SZÉPEK VAGYTOK VILÁG SZÉGYENEI!!!!!!!!! A FARKAS MÁRPEDIG NEVELT FEL EMBER ÉS EZ A HÁLA ÉRTE ?? UNDORÍTÓ FÉRGEK VAGYTOK!!! TITEKET IS CSAK FŐBE KÉNE LŐNI AZT ÉRDEMELNÉTEK!

2014. júl. 19. 12:44
 36/39 anonim ***** válasza:
Imola Ágnes , ők is ezt érdemelnék amit szegény farkassal tettek. ha tudnám ki tette én eszküszöm áááá mert énis tudok morgós farkas lenni , de akkor énis olyat tennék amit megbánnák.
2014. júl. 19. 16:25
 37/39 anonim ***** válasza:
59%
ez állatkínzásnak minősül.
2014. júl. 19. 16:26
 38/39 dorcsuu ***** válasza:
Te mégis milyen állatvédőnek mondod magad?? A kérdezők nagy része rengeteget linkelt te meg "nem akarsz hívogatni senkit" és egyszerűen csak kinyírjátok az állatot? Az állatvédők SEGÍTETTEK VOLNA! SOHA NEM KÉSŐ FELHÍVNI ŐKET! Te komolyan azt hitted, hogy felnevelhetnél egy farkast? Hány éves vagy? Talán túl sok mesét néztél kiskorodban. Őszintén sajnállak, mert tudom, hogy csak jót akartál a farkasnak, de aztán állatvédőknek mégse akartad odaadni, hát így jártál.
2014. aug. 4. 00:59
 39/39 anonim ***** válasza:
Amúgy Erdélyben a farkaskutya az a németjuhász :P
2015. jún. 12. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!