Illegális vadászatra utaló nyomokat találtam, kell valahol jelenteni?
Figyelt kérdés
Ma elmentem kirándulni és az erdőben tök véletlenül találtam egy helyet ahol halomban volt 40-50 darab őz és/vagy szarvas lábszár. Ez illegális vadászatnak az eredménye volt, és ha igen ezt kellene valahol jelenteni?2014. márc. 10. 18:52
1/5 anonim válasza:
szia!
A vadásztársaságnál, vagy a rendőrségnél tudod bejelenteni. Esetleg készíts fényképeket is.
2/5 A kérdező kommentje:
és ők tudnak ez ellen valamit tenni?
2014. márc. 10. 19:04
3/5 Singham válasza:
Felveszik a vallomásodat, hogy miként találtad meg a maradványokat, majd pedig elkezdik kinyomozni az ügyet. De mindenképp jelentsd a vadásztársaságnak.
4/5 anonim válasza:
Mindenképpen jelentsd. Szerintem ez sors szerű volt, hogy pont arra jártál.
5/5 anonim válasza:
Jelentheted ha gondolod.
De szerintem értelmetlen, az orrvadászok sem hülyék nem fogják ugyan oda vinni mindig a maradványokat.
De az is lehet hogy nem orvvadászatról van szó.
Hajtásban is szoktak őzet, szarvast lőni. Le kell vágni a lábszárt, és ki kell zsigerelni mielött a hűtőbe rakhatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!