Fel lehet jelenteni olyan szomszédot, akinek a kutyái rendszeresen tépnek össze betévedő macskákat?
Megpróbálhatod feljelenteni,de sajnos nem fog történni semmi valószínüleg.ugyanis mivel bizonyítod,hogy ez történt? Sajnos amíg "csak egy macskát" tépnek szét...(tudod, sokak szemében ez semmiség..Mi? egy kölyökcica élete???) Akkor történik valami,ha egy emberre támadna rá.(De reméljük nem történik ilyen)
Viszont miatta kár volt levágni a kakast.Ő sem járt volna nagyobb sikerrel ez ügyben...
Inkább próbálj meg jobban figyelni,ne kerüljön a környékükre semmilyen cica.Értesídsd a többi cica tulajdonos szomszédot is,hátha összefogva többre mennétek. Az a baj,hogy az ilyen embert nem hatja meg semmi.Nem tudom mit szólna,ha a szeme láttára kínozná egy nagyobb állat az egyik kutyáját...Nem a kutyák a hibásak ezt tudni kell!"Nincs rossz kutya,csak rossz gazdi.."
nem vadállatokat tart
a kutyák 90%a ugyanezt tenné bármelyik macskával, nem csak kergetni szeretik őket, hanem széttépni is
rájuk szólhatott volna jobban, igaz, de az ő udvara, kiengedte a kutyákat, semmi illegális nincs benne, ergo nem jelentheted fel
Még mindig örülök, hogy az én kutyáim tényleg csak elkergetik a macskát az udvarról, ha sarokba is tudják szorítani, csak csaholnak rá, a másik pedig hogy normális szomszédjaim vannak...
A macskátokat sajnálom, de ezért nem lehet feljelenteni a szomszédot, ahogy előttem mondták, körberöhögnének. Figyeljetek jobban, merre jár a macskátok.
Van kakas is a szomszédban, engem is zavar ha hajnali 3-kor nekiáll kukorékolni, de hát istenem, ez a dolga.
Hát, gondoltam, hogy ezeket a válaszokat kapom, de azért reménykedtem, hátha van valami olyasmi, hogy az ilyen kutyákat kennelben kellene tartani vagy ilyesmi.
Sajnos azt, hogy melyik macska hova megy, nem lehet szabályozni...
A kakast egyébként azért vágtuk le, mert nagyanyám nagyon be tud pánikolni az ilyen fenyegetésektől, hiába mondtam neki, hogy ilyesmiért nem jelenthet fel a szomszéd, levágta. Ugyanezt csinálja a kutyáinkkal is: a szomszéd azt mondta, ha éjjel hallja őket ugatni, feljelt minket. Azóta nagyanyám 8-kor beront a lakásunkba, és betuszkolja a kutyákat az előszobába. Utálom, hogy ez van... Kutyának kertben a helye. Nem ugat egész éjjel folyamatosan. Beagle az egyik, az meg ugye nagyon hülyén tud ugatni, tehát hiába csak egyszer-kétszer ugat egy sort az éjszaka folyamán, állítólag egyből felébreszt mindenkit. Engem nem, de biztos elfogult vagyok...
"Sajnos azt, hogy melyik macska hova megy, nem lehet szabályozni... "
Na látod, ezért hullanak, mint a levelek - a tiédhez hasonló hasonlattal élve. Egy macska annyira független, hogy azt hiszi ő bárhová mehet, hát NEM. A gyengék, lassúk és ostobák elhullanak, ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!