Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tényleg el lehet altatni csak...

Tényleg el lehet altatni csak úgy kutyákat?

Figyelt kérdés
Folyamatosan látom facebookon a megosztásokat, hogy ha nem fogadják be ezt meg azt a kutyust x napon belül, akkor elaltatják. Barátom ilyenkor azzal nyugtat, hogy egészséges vagy jó állapotban lévő (nem menthetetlen), stb. állatot az állatorvosoknak tilos elaltatniuk. Ez így van? Vagy csak engem akar megnyugtatni? Mert azt is el tudom hinni, hogy mivel sokan elhiszik - köztük én is bizonytalan vagyok -, hogy el lehet altatni őket, így nagyobb eséllyel az emberek empátiájából adódóan otthonra lelnek, de attól még elméletileg érdekel, hogy ha mégse sikerül, akkor tényleg el lehet altatni? Olyan választ várok, aki alá tudja esetleg támasztani a válaszát!
2014. febr. 4. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja. Ismerek nem egy olyan esetet, amikor egészséges kutyának adták be a T-64-et.
2014. febr. 7. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazatok van, biztos van olyan is. Szerencsére én még nem találkoztam vele (de olyannal igen, aki megmondta a gazdájának, hogy ha mégegyszer rémes állapotban hozza be a kutyáját, feljelenti).
2014. febr. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!