Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A disznók valóban megtámadják...

A disznók valóban megtámadják a kutyákat?

Figyelt kérdés
a disznók tényleg úgy viszonyulnak a kutyákhoz mint a kutyák a macskákhoz? félhetünk esetleg a vaddisznóktól ha sétálok az erdőbe a kutyámmal? Köszönöm!
2014. jan. 31. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

amíg nem érzi magát vagy a kölykeit veszélyben addig nincs sok félni valód, messzire elkerülik az embert...

aránylag sokat járok a természetben, de még én 1db-ot sem láttam úgy el tudnak "bújni"

2014. jan. 31. 21:29
 2/11 Zowie ***** válasza:
100%
Én a helyedbe inkább a vadászoktól félnék. A vadállatok inkább elkerülik az embert, csak a koca veszélyes, amikor kicsinyei vannak és pl a kutyá az anyadisznó és a kicsik közé kerül vagy sarokba szorítja őket. Ilyenkor a koca embernek állatnak nekimegy csak hogy védje a malacokat.
2014. jan. 31. 21:29
 3/11 Zowie ***** válasza:
73%
kutya nem kutyá
2014. jan. 31. 21:30
 4/11 A kérdező kommentje:
csak nem lövi ki mellőlem mikor pórázon van. amúgy rohadjon le az összes hogy van szíve kilőni a szerencsétlen kutyát. ha talál erdőben vagy vadas körzetben kóbor ebet, akkor fogja be a kutyát és keresse meg a gazdáját. kérdésre vissza térve hallottam valahol hogy a disznók alapból haragszanak a kutyákra. vagy ez nem igaz?
2014. jan. 31. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem teheti meg, de mégis megteszi. Tudni kell hogy ezek nem hivatalos vadászok, csak vesznek engedélyt a vadásztársaságtól azt uccu neki. Ha meg olyat lőnek amit nem szabadna némelyik vadásztársaság egy két borítékért cserébe szemet is huny a dolog felett... (lásd olasz vadászok esete a vámügyőrökkel és énekesmadarakkal)
2014. jan. 31. 21:40
 6/11 Zowie ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz, mondjuk én nem hallottam ilyet. Mi is gyakran sétálunk erdőbe de meg soha nem támadt be vaddisznó csak egyszer láttunk az is elszaladt.
2014. jan. 31. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi már láttunk vaddisznót, 200 méterre lakóházaktól. xD De igaz, hogy nem támadnak, ha az ember és kutya nem háborgatja őket.
2014. jan. 31. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha támadna is, csak félelemből.
2014. jan. 31. 23:23
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

A rendes disznó is rátámadhat a kutyára. Nemrég volt a hírekben, hogy két rottweiler kiszabadult valahonnan, széttéptek egy kismalacot, és az apakoca kergette el őket, de ő is szerzett sérüléseket. De ha nem támad a kutya, a malac sem fog.

A vaddisznótól viszont félhetsz, főleg, ha kicsinyei vannak. És persze a vadászoktól is, soha ne engedd el erdőben a kutyádat. Akkor meg csak nem lövik ki, ha melletted sétál, pórázon...

2014. febr. 1. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
apakoca? WTF? :D
2014. febr. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!