Te tudnál állatokat kínozni? Hogy képes erre egy ember?
Én tudom, meg is néztem (sajnos) azokat a videókat. Érdekel a gyilkosok elméje, a viselkedésük, minden, ezért is írtam, hogy a legtöbben állatkínzásokkal kezdik.
Elolvastam kb az összes sorozatgyilkos aktáját, régi gépemen még egy diagramot is csináltam az állatkínzásos dolgukról, csak sajnos elveszett.
Ez volt a tv hírekben is minap.
Durva dolog mi szadista sz.r emberek vannak.Mind felkotnem.
???
Játszok vele, klikkerrel tanítom trükkökre, beszélek hozzá.
De látom nem vagy túl intelligens, így válaszra sem méltatlak a továbbiakban. Tájékozódj, aztán majd vitázhatunk.
De igen, ennyi erővel bármilyen állatot tartani állatkínzás. Még kutyát is.
Milyen kár, hogy nem ismered a háziasítást, sőt, azt sem, hogy milyen boldog lehet egy lakásban tartott állat is.
Szomorú életed lehet, igazán sajnállak. (Aztán ne csak 4-5 órára lépj ki a lakásból naponta, nehogy bedilizz!)
Egészséges ember számára ez felfoghatatlan, nekem is volt pár ismerősöm, akiken érződött, hogy megvan bennük ez a hajlam. Engem is a pszichológiai háttere érdekelne, hogy alakul ki valaki ilyenné.
Errefelé csak szerencsétlen állatokon követik el ezeket, de pl szíriában, mexikóban, afganisztánban, embereken is.
A legdurvább, hogy fel is veszik ezeket telefonnal, és fent vannak a neten.
Van egy bizonyos oldal, természetesen amerikai...ott fent vannak ezek, borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!