Lehet olyan állatokat kapni amelyre nem lehet allergiás (szőrallergia) az ember?
Figyelt kérdés
Olyan állatokat irjatok amelyikek aranyosak:)2011. ápr. 23. 16:19
2/8 anonim válasza:
Én allergiás vagyok a macskára és a kutyára is nagyon(10 perc után tiszta pöttyös a kezem), de mi vettünk egy törpenyulat, és attól semmilyen bajom sincsen.
3/8 anonim válasza:
És van olyan tengerimalac is!:D
4/8 anonim válasza:
Kutyák közül a yorkshire terrier hipoallergén például.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
teknős,kajmán,gyíkok,gekkók,halak...bármi aminek nincs szőre...az aranyosság relatív..szerintem cukik...
7/8 anonim válasza:
Szőr nélküli egér, patkány... Én egér és patkánypárti vagyok, azért ajánlottam őket is. :)
8/8 Platypus válasza:
Minden szőrös állatra lehet allergiás valaki, de egyik allergiás sem allergiás egyszerre mindre. El kéne menned allergológushoz, és szépen leteszteli neked, mire vagy és mire nem vagy allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!