Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A szomszéd meg akarja mérgezni...

A szomszéd meg akarja mérgezni a ház macskáit, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Vannak szomszédok, akik sajnos felelőtlen módon kiengedik a macskát és azok meg odapiszkítanak a lakások elé. Az egyik szomszéd már fenyegetőzik egy ideje, hogy megöli a macskát, ha ez még egyszer előfordul és most észrevettük, hogy kitett a lakása elé egy tál macskakaját, pedig nekik tuti nincs macskájuk. Szóval alapos okunk van feltételezni, hogy mérget tett a kajába. Rohadt mérges vagyok, mert nem a macskán kell bosszút állni, hiszen a gazdája felelőssége, amit az állat tesz, de ugyanakkor az is baromira zavaró, hogy ilyen idióták az állattartók is. Kihez fordulhatunk? Én nem akarom, hogy így végződjön egy szerencsétlen macska élete!
2013. okt. 20. 14:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha nyíltan hangoztatja, hogy megmérgezi akkor vedd fel diktafonnal, és ha utána megteszi akkor van konrkrét bizonyítékod, tudom az már szegény macskán nem segít...
2013. okt. 31. 14:26
 22/23 anonim válasza:
Rakjatok ki az ajtaja elé egy tál süteményt, egy kis méreggel, hátha megeszi és egy nyomorékkal kevesebb lesz a világon.
2013. nov. 6. 01:14
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Azóta kiderült, hogy a faszi méregmentes macskakaját tett ki, mert tudta, hogy direkt rá fognak repülni a macskájukat kiengedni lakók és legalább jól beszaratja őket, hogy biztos mérgezett. Hát be is jött a terve, elég nagy volt a házban a felháborodás. Azóta nem járnak szabadon a macskák. Legalábbis a mieink hét lakat alatt vannak őrizve. Utolsó, a sütis tipp tetszik, megérdemelné az ilyen állatgyilkolással fenyegetőző szemét. Az ilyen "ember" életénél még egy gilisztáé is többet ér :D
2013. nov. 6. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!