Szerintetek ilyen egy állatvédő?
"láttatok már ragadozót elkapni az áldozatát? akkor most azokat is át kell nevelni növényevésre?"
Igen, láttunk. Nem, nem kéne. Egyéb hülye kérdésed van még esetleg?
"de szerencsére az is tény marad, hogy nagyon kevesen gondolkodnak csak így mint te "
Több millió ember van már csak Európában. India, stb még több. Ez is tény marad.
"biztos vagyok benne, hogy egészségesebb az az ember, aki húst is eszik
ez nem egy káros szenvedély, hanem táplálék ami tele van vitaminnal "
Biztos vagy benne? Milyen olvasmányaid, ismereteid alapján mondod ezt? Kimutatásod van róla? Ha gondolod keresek neked ezzel kapcsolatos cikket, de nem fog tetszeni.
Még szerencse, hogy a vitaminokat nem csak a húsból lehet bevinni.
nézz utána, hogy hány ember él a Földön és akkor hasonlítsd hozzá azt a pármilliót, döntő többség nem?
talán azok a cikkek, amiket mutatni tudnál annyira hitelesek? komolyan mondom kész röhej az egész
én megértem, hogy sajnáljátok az állatokat de ez már túlzás
haszonállatot enni nem bűncselekmény, nem szemétség
hétköznapi dolog
ez már valamilyen szinten szerintem az előrehaladott, kényelmes világ eredménye
mármint az, hogy ilyen emberek léteznek egyáltalán, akik ez miatt nem esznek húst
régen azért a gyerekeket is nevelték arra, hogyan kell disznót vágni és tudták, hogy az az állat nem azért van ott az ólban, hogy ne legyen "hajléktalan"
tudták, hogy ha meghízik, le lesz vágva, azt fogják enni és ez így van rendjén és közlök veletek egy szomorú hírt: még sokáig így is lesz szerencsére
"nézz utána, hogy hány ember él a Földön és akkor hasonlítsd hozzá azt a pármilliót, döntő többség nem?"
És? Akkor is milliók. Vagy ez számodra valami verseny? Kinek a nagyobb, vagy mi? Régen amúgy milliók hitték, hogy a föld lapos.
"talán azok a cikkek, amiket mutatni tudnál annyira hitelesek?"
Igen, feltéve ha beszélsz idegen nyelvet, ugyanis magyarul ennek kb zéró irodalma van.
"ez már valamilyen szinten szerintem az előrehaladott, kényelmes világ eredménye
mármint az, hogy ilyen emberek léteznek egyáltalán, akik ez miatt nem esznek húst "
És ez baj? Az is a kényelmes, előrehaladott világ eredménye, hogy emberek minden nap többször esznek húst, noha ez a történelemben soha nem volt így korábban (kivéve eszkimók, akik régebben éltek is vagy negyven évig). Ráadásul a nagy bio-mánia ellenére a húsok elsöprő többsége nagyüzemi állattartásból kerül ki. Nyilván senkit nem zavar, hogy az előállított antibiotikumok kb 80%-a ezekben az üzemekben kerül felhasználásra, és csak 20%-át kapják az emberek. Hogy miért baj antibiotikumokkal teletömött, életében normális kaját vagy napfényt sosem látott csirkét enni, azt talán el tudod képzelni. És annyi ember eszik húst, hogy csak így lehet őket ellátni. Ez is a mai kényelmes világ eredménye.
"régen azért a gyerekeket is nevelték arra, hogyan kell disznót vágni és tudták, hogy az az állat nem azért van ott az ólban, hogy ne legyen "hajléktalan" "
Régen sok minden mást csináltak, de hát persze csak a számunkra jóra emlékezünk. Amúgy régen kevesebb húst ettek, az is jobb minőségű volt.
"közlök veletek egy szomorú hírt: még sokáig így is lesz szerencsére"
Szerencsére nem te mondod meg, hogy mi hogy van. Számomra nincs így. Meg többmillió ember számára nincs így. És mivel ez egy életforma, és nem egy hittérítő szekta, ezért pont leszarom, hogy te mit csinálsz. És ezért nem én minősítem azokat, akik máshogy esznek mint én, hanem ti idiótáztok le amúgy egészségesen élő embereket, meg léptek fel egyből agresszívan.
hát azért nem kell titeket sem félteni
fajisták vagyunk mert megkülönböztetünk egy kutyát egy disznótól (mielőtt megkérdeznéd, hol írtak ilyet, olvass visszább) neeeem, tényleg nem minősítetek
igazából pont ez bosszant az egészben, hogy ekkora értelmet próbáltok belevinni egy amúgy hétköznapi, természetes dologba
egyébként soha sem ettél húst?
Kedves Taurus!
A barnamedve is mindenevő állat, gumókat, gyümölcsöket IS fogyaszt az állati eredetű táplálék mellett. Előfordul, hogy az év lényeges szakaszában egyáltalán nem jut húshoz. Ennek tudatában, a medve egy rohadt szemétláda amiért mégis megöli a szegény lazacokat, őzeket stb..
jujjj, mégis miket beszélsz????
az a szerencsétlen állat nem tud gondolkodni, nem azért öl meg egy másik állatot mert gonosz, ellenben az emberrel, akinek csak mondvacsinált indok a táplálék, igazából vandalizmusból gyilkol állatokat, hogy levezethesse a hétköznap feszültségeit
meg különben is, hogy képzeled, hogy különbséget teszel medve és lazac között? ez fajizmus
komolyan mondom, még leírni is nevetséges volt...
Kedves utolsó!
Olvasd el a korábbi válaszokat is, és rájössz majd, hogy szarkasztikus voltam. Miből gondolod, hogy a medve nem vandalizmusból és a feszültség levezetése miatt öl? Lehet hogy 2 perccel egy őz megölése előtt még egy falka farkas röhögött rajta, hogy nem készült el időben az adóbevallásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!