Szerintetek lehet az állatvédő aki megeszi a húst?
Persze, sőt, állatbarát, állatszerető is gond nélkül lehet bárki, akinek csak annyi a "bűne", hogy néha eszik egy kis csirkepörköltet :D
Csak gondolj bele, mi van akkor a természetvédőkkel? Nekik meg éhen kéne halniuk, mert ők az állatokat, növényeket és a gombákat is védik, és így már nem is ehetnek semelyikből?
Szerintem is lehet.
Az állatvédők az állat kínzás és az állatok értelmetlen öldöklése ellen vannak (elefántot csak az agyaráért stb..)
Vegetáriánus nem lehetsz, ha húst eszel, állatvédő igen.
Ha eszel paradicsomot, meg paprikát, attól még lehetsz természetvédő. :)
Persze hogy lehet. Sajnos én is eszem húst, csirkeghúst, pedig szívem szerint nem ennék, de mégsem tudok lemondani róla...
És ha már itt tartunk a tej, a tojás stb..is úgy készül a legtöbb esetben, hogy nem jól bánnak az állatokkal, de sajnos muszáj ezeket is fogyasztani...
Erről szól Bonifert Anna: Állatvédők könyve (én is csak részletekt olvastam belőle, de nagyon megindító, elgondolkodtató...)
Ha lenne más választás akkor másként táplálkoznék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!