A hugom kinozza a kutyamat! Nem tudom leallitani, mustart kent szerencsetlen fulere, es azt mondogatja h megeszlek! Megeszlek! Mit csinaljak a tesommal?
Figyelt kérdés
A hugom harapdal meg rugdos, ha elakarom venni a kutyat tole!
Anya nincs itthon!
2013. szept. 15. 16:42
2/8 A kérdező kommentje:
Jo mostmar helyretettem a tesomat de hogy mossam ki a mustart a kutya fulebol???
2013. szept. 15. 16:47
3/8 anonim válasza:
Szerintem anyukád is tegye helyre,meg apukád,ne csak te.
Azért az csak jobban fog rá hatni.
Egyébként,nem normális az biztos.
Szerintem a mustárt ki lehet csak vízzel is mosni.Jobbat nem tudok.
4/8 anonim válasza:
velem is ez történik,csak nekem az öcsém,mindig levágja a macska bajszát,és egyszer hozzáragasztotta a légyfogóhoz direkt a kiscicákat,és akárhogy akarok hatni rá,nem megy:(
5/8 anonim válasza:
Tényleg a szülőknek kell szólnod,ez a viselkedés már beteges.Hány éves a húgod?Nem ártana egy gyerekpszichiáternek megmutatni.
Amúgy próbáld elzárni előle a kutyát,ha nincs otthon felnőtt.
6/8 anonim válasza:
Adj neki egy hatalmas taslit, attól észhez tér. A kutya, vagy macska nem tudja megvédeni magát, úgyhogy neked kell segítened neki. Ha másként nem megy, hát így. Nem vagyok az erőszak híve, de az állatkínzás beteges viselkedés.
7/8 anonim válasza:
Nem gondolod hogy azért csinálja ezt mert féltékeny a kutyára?
8/8 anonim válasza:
Kenj te is mustárt a fülébe. Csináld vele azt, amit ő a kutyával, és meséld el neki, hogy a kutyának ez éppen ugyanolyan rossz, mint neki. Úgyhogy ne kínozzon egy hasonlóan fájdalmat érző védtelen lényt. Ha nem érti meg, nincs benne semmi empátia, azt tényleg kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!