Vettem egy tetratec easy crystal 600 as belső szűrőt! De már a hajam eldobom olyan szerencsétlen vagyok, egyszerűen nem tudom összerakni! Lávakő biom van hozzá az most hova megy előre vagy hátra?
szemből nézve ha előre rakom a sima szivacsost és hátra a lávát az mindig átfolyik előre , és ahova a lávát rakom ott van egy lyuk és oda is mindig befolyik a láva , szóval,hogy van ez hogy kell össze rakni ?
na meg adtak hozzá ilyent is
ez mi???? hova kell raknom adtak pirost is meg fehéret is de csak egyet lehet felhelyezni akkor azt hova ?
le van rajzolva de ritka rosszul szal nagyon szépen kérem segítsetek, részletesen akár ha tudtok rajzzal is segítsetek ! köszönöm !
Nem láttam még ilyen szűrőt sajnos.
Nem tudod lefotózni szétszedve?
Hátha úgy rájönnék neked, hogy mit hova rakj.
Hát ez tényleg elég érdekes szerkezet.
Akkor szerintem csináld azt hogy előre rakd azt a fehér szivacslapot, hogy azon menjen át a víz először,
a lávakövet meg csak öntsd mögé, bele a tartályba.
Szerintem a többi bizbasz nem kell bele.
Jobb ötletem nincs. De szerintem úgy jó lesz az.
köszi hable !
de ez micsoda?
hova ragasszam és melyik színűt?
valamint látod azt a lyukat az első képen na arról beszélek ha oda megy a láva kő akkor azon befolyik az nem baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!