Miért kell bántani egy szerencsétlen kutyás lányt, akinek csak annyi a bűne, hogy van egy érzékenyebb időszaka?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4535277-mit-c..
én legalábbis erre a kérdésre gondoltam.
És gondoljátok, hogy ezek után nem gondolta át vagy 20-szor, hogy mit tenne másképp?
mert akkor én leírnám, a következő kutya csak felügyelet mellet lehetne odakint rövidebb időre. A fő kint töltött idejét nem a kert, hanem a park tenné ki. A járda szabályt ismerte a kutya, de csak parancs erejéig.
Az, hogy kinyitják a kaput, hát istenem, mondj egy olyan családot ahol nem nyitják ki a kaput! Az a gond, hogy ez bárkinél előfordulhat, és itt nem az történt, hogy kinn hagyták a kutyát felügyelet nélkül, vagy felborult a domestos és abban fetrengett a kutya, vagy hasonló.
#7-es Ő is ilyen szinten foglalkozott a kutyával, ha most új kutyája lenne valószínűleg még fokozottabban figyelne, mert már megkapta a leckét.
Az igazság az, hogy nem is ez az ami nálam tényleg kicsapta a biztosítékot, hanem az a fajta hát hogy is mondjam, - paraszti, direkt provokáló, direkt szurkálódó hozzáállás amit néhányan tanusítottak. nekem az ilyen emberektől szokott leesni az állam. Mindezt úgy, hogy a lány gyászol és ő maga nem is bunkó (tehát nem ő kezdte), segítséget szeretne, de erről a véleményemet már kifejtettem fentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!