Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A hülye embereknek miért...

A hülye embereknek miért fontosabb egy állat élete?

Figyelt kérdés

Mindig csak a megölt állatokat sajnálják, de a kutyák által megölt embereket nem mert "biztos provokálta".

Ha filmet is néz az ilyen, az emberek halálán röhög, de az állat halálán sír, pedig csak egy film.

2013. aug. 25. 21:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
33as,oszt ha a kölköd lenne rosszul,akkor őt is agyoncsapnád? B.romarcú f.reg!!!!!!!!!
2016. szept. 12. 07:25
 42/46 anonim ***** válasza:
mert az állat sokkal tisztességesebb ,ártatlanabb,cukibb mint az ember!ha tűzoltó lennék pl. egy égő házban bent lenne egy ember és egy kutya akkor én előbb hoznám ki a kutyát!
2017. ápr. 4. 12:27
 43/46 anonim ***** válasza:

"mert az állat sokkal tisztességesebb ,ártatlanabb,cukibb mint az ember!ha tűzoltó lennék pl. egy égő házban bent lenne egy ember és egy kutya akkor én előbb hoznám ki a kutyát!"

Ezzel nem is lenne semmi gond, csak ha egyszer anyád égne bent így egy házban, akkor már másképp gondolkodnál, dehát gondolkodni... ki várja ezt el az ilyenektől? Még jó, hogy nem vesznek fel ilyeneket tűzoltónak.

2017. ápr. 9. 12:32
 44/46 anonim ***** válasza:
én először a kutyámat vinném ki atűzböl és utána az anya
2017. máj. 30. 17:55
 45/46 anonim ***** válasza:
Bzi allat fanatikusok, remelem a kutyakkal bsztok.
2019. máj. 11. 07:02
 46/46 anonim válasza:

Nekem is fontosabb egy állat élete, az embereket leszarom!!!

Az emberek legtöbbször megérdemlik a sorsukat!!!!

Nyilván a gyerekekhez és a hozzám közel állókhoz nem így viszonyulok!

2019. szept. 20. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!