Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A hülye embereknek miért...

A hülye embereknek miért fontosabb egy állat élete?

Figyelt kérdés

Mindig csak a megölt állatokat sajnálják, de a kutyák által megölt embereket nem mert "biztos provokálta".

Ha filmet is néz az ilyen, az emberek halálán röhög, de az állat halálán sír, pedig csak egy film.

2013. aug. 25. 21:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
94%

Ma az emberek többsége közönyös, önző, és irigy. Főleg ebben az országban.

Egy állat sosem ilyen. Nem ől ok nélkül. De őket ok nélkül ölik és kínozzák. Emberek.

Miért?

Te nem sajnálsz meg egy állatot, aki ok nélkül megölnek?

Én megsajnálom az embert, akit kutyák megöltek.

Valóban, általánosítasz.

Ha nem lennének állatvédők, állatvédelmi törvények sokkal több gyilkos lenne ma a világon.

Aki állatokat bántalmaz, az nem normális. Úgy értem, hogy valami nincs rendben az agyával, és erre manapság kezdek rájönni a kutatók (olvass utána). Én az ilyen egyéneket messzire kerülöm, mert szerintem beteg agyilag. Ez nem normális állapot.

Régen is azt mondtam,hogy az ilyen emberek lesznek később a bűnözők gyilkosok, erőszakolók.

Vagy Te rá mernéd bízni a gyereked, egy olyan emberre, akiről tudod, hogy állatokat bánt?

Szerintem az ilyen egyéneket ki kell/ene emelni a társadalomból, és máris sokkal kevesebb lenne az erőszakos bűncselekmény. Vagy valahogy kezelni kellene őket, megvizsgálni, megfigyelni, megtudni mi az az agyukban, ami rosszul működik és kezelni.

Egy állat sosem lesz ilyen.

Mindig mindenért az ember a felelős!

Ne menj oroszlánok közé, ha nem akarod, hogy felfaljanak.

2013. aug. 26. 09:01
 22/46 anonim ***** válasza:
9%

istenem, csak azt tudnám, minek ír kutyákról az aki semmit nem ért hozzájuk...

ezt azoknak a válaszolóknak írom, akik szerint a kutya csak akkor támad emberre, ha rosszul van tartva

a kutyákat belső tulajdonságaik alapján is értékelik, ugyanúgy mint az embert

melankolikus, szangvinikus, kolerikus, nem tudom mondanak e ezek a szavak nektek valamit

a kolerikus kutya ingerlékeny és agresszív, ergo bármilyen jól van tartva, rátámad minden emberre, aki nem a gazdája vagy a családja

tehát erről ennyit...

egyébként meg én sem szeretem a túlzott állatvédőket, volt már velük pár kellemetlen élményem, 90%uk begyöpösödött idióta, akinek van 2 macskája meg egy életképtelen tacskója és engem akar feljelenteni, ha belerúgok az utcán rám támadó korcsokba...

arról már nem is beszélve, hogy sokszor ők a legnagyobb állatkínzók csak nem veszik észre

tessék, lehet lepontozni

2013. aug. 26. 12:31
 23/46 anonim ***** válasza:
94%

Hogy nem unjátok még az ilyen típusú kretén kérdéseket?Szinte hetente van ilyen habzó szájú"az ember sokkal többet ér"felfogású.Legyen,joga van hozzá,mint másnak az ellenkező véleményéhez.

Én annyit tudok mondani,mikor még módomban állt,sok emberen segítettem.Mi történt?Becsaptak,megloptak,egyikük miatt majdnem hajléktalan lettem.Ettől kezdve madártávlatból tojok rá,mi történik az emberekkel.Vannak erre szakosodott szervezetek,állami és magán,oldják meg szépen.

Ezzel szemben segítettem sok állaton,sosem kaptam egyiktől sem semmi rosszat.Sőt,hálásak voltak.Még a fájdalmában fetrengő 60 kilós kutyának sem jutott eszébe,hogy akár csak oda is kapjon,mikor autóba pakoltuk és orvoshoz vittük,hangsúlyozom,kóbor állat volt.

2013. aug. 26. 20:58
 24/46 anonim ***** válasza:
3%

nem tudom miért kell habzó szájúnak nevezni azokat akik szerint az ember fontosabb

talán nem így van?

tudom, hogy ge*i tud lenni az ember, engem is csaptak már be, bántottak ok nélkül, de könyörgöm, titeket nem ember szült?

utolsó, ha a szüleid egy autóbalesetben bent feküdnének egy égő autóban és az első ember aki arra jár azon kezdene filózni, hogy minek mentsem meg őket, úgysem hálálják meg, akkor megnézném mit szólnál hozzá

egyébként meg azért nagyobb érték az ember mert csak ő tud tenni dolgokat egyről a kettőre

az állatok csak leélik az életüket és megdöglenek

igaz, hogy környezetet pusztít, de azért, hogy fejlesszen, korszerűsítsen, hogy nekünk kényelmesebb legyen, meghogy persze legyen pénze :D

tehát szerintem akinek csak egy pillanatra is megkérdőjeleződik az agyában, hogy mi a fontosabb, ott gondok vannak...

2013. aug. 26. 21:19
 25/46 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg arról szól a világ,hogy a pénz az isten,emberi élet sem számít a profittal szemben.

Mondom,rohadtul nem érdekel,más kinek segít.Én többet emberen nem fogok még akkor sem,ha valami fatális véletlen folytán milliárdos lennék.

2013. aug. 26. 21:39
 26/46 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként én nem vártam hálát a segítségemért azoktól,akiken segítettem.DE azt joggal elvárhattam,hogy legalább ne lopjanak meg és ne tegyenek hajléktalanná.
2013. aug. 26. 21:40
 27/46 anonim ***** válasza:
5%

jó hagyyad már...

úgy beszélsz mint aki a marsról jött és nem tudja, hogy milyen világot élünk

gondolom nem a rosszmájú szomszéd tett hajléktalanná, hanem valami lakásmaffia húzott be a csőbe

nos, ez bűnözés, szervezett bűnözés, jelen van a mai társadalomban

nem jó, de tudsz ellne tenni akármit is?

jah igen, persze, ezentúl nem segítesz senkin, azzal meg van oldva

2013. aug. 26. 21:46
 28/46 anonim ***** válasza:
91%
Nem a lakásmaffia volt,annyi eszem azért van,hogy azokkal nem smúzolok.Úgynevezett "barátaim"voltak,akik ingyen laktak a lakásomban hónapokig.
2013. aug. 26. 22:00
 29/46 anonim ***** válasza:
21%

hát akkor azok jó barátok voltak...

sajnálom, hogy ezt tették veled, tényleg, de most akkor hogyantovább?

nem bízol meg többé egy emberben sem?

2013. aug. 26. 22:15
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha az állatok csak azért vannak, hogy leéljék az életüket és megdögöljenek, akkor nagyon nagy gáz van. Mert nélkülük mi sem élnénk sokáig!

Ezt nevezik ökológiai egyensúlynak. A kisebb környezeti válozások - melyet általában az ember idéz elő - esetén van autoreguláció. De ha már az ökoszisztéma nem képes erre, azt már biológiai katasztrófának nevezzük.

Hát ezért kell védeni őket. A mi érdekünk is, különben meghalunk (kihalunk).

2013. aug. 27. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!