Az állatvédők miért vesznek mindent támadásnak?
Én még valamennyi állatvédővel találkoztam, mindig támadásnak vették, ha valamit kérdeztél. Miért van ez így?
Egy közösségi oldalon közzétett poszt alatt ha megkérdezel valamit, szinte fix hogy támadásnak veszik, és úgy kioktatnak, vagy elküldenek melegebb éghajlatra, ahogyan illik.
Van egy ismerősöm, aki "civil állatvédő" (nem tartozik semmilyen civil szervezethez) ő pedig olyan lekezelő hangnemben gyüjti az adományokat, hogy azon csodálkozom, hogy kap valamit. Tehát alapítványoknál, és magánszemélyeknél is megfigyelhető ez. Miért jellemző?
Én valahol értem, hogy mindenkiben a potenciális állatkínzót látják, mert ami ebben az országban megy, az tényleg kritikán aluli és ők nagyon sokat látnak belőle. DE. Józan paraszti ésszel be kellene látni, hogy ha ekkora büdösbunkóként kommunikálnak, azzal maguk ellen dolgoznak.
Mert támogatást nem fognak az emberek küldeni arra, hogy beszólogatnak, flegmáznak meg bunkóznak velük. A tök normális, érdeklődő gazdijelöltek is egy bizonyos pontig elviselik a paraszt, lekezelő stílust, amiben megnyilvánulnak velük szemben, aztán eljön a pillanat, amikor azt mondják, hogy akkor ezt itt fejezzük be, örökbe fogadok kutyát/macskát/tengerimalacot máshonnan. És akkor ugye lehet sírni, hogy állnak az örökbefogadások, senki nem visz ki állatot, kevés a támogatás, jajmilesz.
Jó példa erre az Eszkuláp. Kinyílik a bicska a zsebemben attól, amit a Facebook-oldalukon művelnek, ahogy osztanak mindenkit és a potenciális örökbefogadókat is kezelik, pedig először még szimpik voltak. Ismerőseim is vannak, több is, akiknek onnan van kutyájuk, de már mondták, hogy többet onnan nem lesz, és már támogatást sem küldenek nekik. Nem is csodálom.
Milyen kérdés? Vannak az ilyen ál-értetlenkedő provokátorok, azokon szerintem bárki felhúzná magát.
Amúgy rohadt fárasztó lehet mentálisan (is) a kilátástalan vég nélküli mentőmunka, elhiszem hogy türelmetlenek.
Persze hogy tudok példát mondani.
Poszt:
‼️Igy már nem lehet élni!! ‼️
Hetek óta szenvedünk már naponta többször megy el az áram!! Valami zárlat van!! ‼️A párás idő miatt egyfolytában levágja a firelét!!!‼️
Így néznek nálunk ki a bekötések!
Napi szinten többször kell fel nyomni és már az 🙏‼️‼️agyvérzés határán vagyunk!!‼️
Több napos vagy hetes munka lenne nálunk es senkit nem találok aki ezt elvállalná!!! ‼️
Hideg van, semmi fűtés nem megy! Semmit nem tudunk csinálni!!!
🙏🙏Könyörgöm! 🙏🙏Egy ‼️Villanyszerelő brigád ‼️kellene több emberrel! ‼️Vésni, ujra húzni! Ujra kötni!! ‼️
Kérem jelentkezzen valaki aki tud segíteni!! Es sajnos azonnal!!! ‼️‼️
Lassan Nem tudunk semmit sem csinálni!! ‼️‼️
Nem olyat keresek aki ingyen jön azt mondja es másnap már nincs is itt!!!
Tényleg baj van! Villany kell!!!‼️‼️
Kommentek sorban egymás után:
Ez hol van? Debrecen vagy Szombathely esetleg Pécs? Sehol sincs ilyen alap info.
------------------------------------
Aki követi őket annak illene tudni,hogy hol vannak. Igaz sokan csak belépkednek mindenhová és azt se tudják miről szól az oldal vagy a csoport. De nem vitázom feleslegesen,mert nincs értelme. Legyen szép napja.
--------------------------------
Nem követi őket az egész ország.
Igazán sokan csak megosztanak mindenfélét és így eljut másokhoz is.
Tényleg szégyelje magát mindenki aki segíteni akar és milliós tételben. :D
Te mész szerelni vagy a szerelőknek egy teát csinálni?
-----------------------------------
MAGASAN KEPZETT VILLANYSZERELO VAGYOK,IPARUZESI ENGEDELLYEL ES ADOSZAMMAL! JOVOK ES MEGCSINALOM! !! JA ilyet senki sem irt????? Basszus AZ egesz orszagban nem lennenek ilyen mocskosan vegzett kontarmunkak, ha CSAK A FELE A KOMMENTELOKNEK, OKOSKODOKNAK MEGLENNE A HATTERE ES A KESZSEGE FIZIKAILAG SEGITENI.
Mondjuk azt, hogy hol van egy menhely, tényleg meg lehet nézni általában a profilon. Ennek nincs köze az állatvédőkhöz, nagyon fárasztó a sok funkcionális analfabéta.
Múltkor láttam egy posztot, laskagomba eladó, x forint, országos kiszállítás.
Kommentek:
- ára?
- milyen fajta gomba?
- kukutyinba szállítanak?
Ez azért marha zsibbasztó.
Most akkor jól értem hogy egy alapítvány kiirt egy posztot és az erre érkezett kommentekben random emberek vitatkoznak ezért te rahuzod az allatvedokre hogy mindent tamadasnak vesznek?
Csak én nem értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!